ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

Ενώ το σεξ είναι πηγή ευχαρίστησης και όλοι το απολαμβάνουν είτε είναι κάτω από τα σκεπάσματα είτε κάπου αλλού εκτός κρεβατοκάμαρας κάποιες φορές μπορεί να προκαλεί σημαντική δυσφορία στο ζευγάρι. Ακόμη κι αν κάποιος αισθάνεται ικανοποιημένος με τη σεξουαλική του ζωή, μπορεί να ανησυχεί για την επίδοσή του, όταν ακούει άλλους να περιγράφουν τι κάνουν στην κρεβατοκάμαρά τους ή να ανησυχεί για την έλλειψη έμπνευσης για καινούρια και διαφορετικά σεξουαλικά παιχνίδια.

Το σέξ στην εξοχή είναι μία καινούρια εμπειρία, με το αεράκι να ανεμίζει τα μαλλιά σου, να κρυώνει το δέρμα σου και η πιθανότητα ότι κάποιος μπορεί να σας πιάσει στα πράσα…αλλά στην ουσία ποτέ να μην σας δει. Η λεπτότητα είναι το κλειδί. Επιλέξτε την περιοχή που δεν είναι εύκολο κανείς να σας ανακαλύψει. Μπορεί μία σκηνή, στο αυτοκίνητο ή ακόμα στον κήπο σας. Φορέστε ρούχα που είναι εύκολα να μπαίνουν και να βγαίνουν ειδικά αν χρειαστεί να καλυφτείτε στα γρήγορα. Υπάρχουν και ερωτικά βοηθήματα που είναι εύκολα στη χρήση όπως ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΜΠΙΛΙΕΣ μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε ακόμα και όταν πάτε για ψώνια, απλά σεβαστείτε τους γύρω σας, γιατί ο κόσμος γενικά δεν ενδιαφέρεται για την σεξουαλική σας ζωή.

Ερωτικά βοηθήματα είναι ατελείωτο εφοδιασμός στην σεξουαλική έμπνευση. Πάντα υπάρχει κάτι καινούριο να δοκιμάσετε, όπως COCK RINGS ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΠΕΟΥΣ, BULLET SERIES  ΔΟΝΟΥΜΕΝΑ ΑΥΓΑ, ΡΟΥΦΗΧΤΡΕΣ, είναι υπέροχα για αρχή. Μετά μπορείτε να δοκιμάσετε BUTT PLUGS (ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ) ή ακόμα STRAP ON. Πάντα υπάρχει κάτι για όλους. Ξεκινήστε να βρείτε αυτό που σας ευχαριστεί!!

Leave a Reply