Ας μιλησουμε για την γυναικεία αυτοϊκανοποίηση

προκλητικός-χείλια

Ακόμα και σήμερα, στη δεκαετία του 2010, η γυναικεία αυτοϊκανοποίηση-αυνανισμός εξακολουθεί να θεωρείται κοινωνικό στίγμα.Εμείς εδώ στο Treatforu θεωρώντας τον γυναικείο αυνανισμό,ως εκφραση της γυναικείας ανάγκης για αίσθηση της διέγερσης και της απόλαυσης, είμαστε αποφασισμένοι να ξεριζώσουμε αυτό το ταμπού περί κοινωνικού στίγματος. Εξάλλου έρευνες που δημοσιεύθηκαν κατά καιρούς και ιδιάιτερα τα τελευταία έτη, έχουν καταστήσει την γυναικεία αυτοϊκανοποίηση ως εξαιρετικά δημοφιλή στο γυναικείο φύλο και τα ποσοστά των γυναικών που δηλώνουν ότι εφαρμόζουν την γυναικεία αυτοϊκανοποίηση ως μέσο σεξουαλικής ικανοποίησης κυμαίνονται κατά μέσο όρο σε ποσοστά άνω του 85%. Λαμβάνοντας αυτά υπόψη μας,επιθυμία μας είναι να γίνει εφικτό για οποιαδήποτε γυναίκα να μπορεί να φτάσει στα ψηλότερα όρια της σεξουαλικής απόλαυσης μέσα από την επιλογή της να αυτοϊκανοποιηθεί.

 

 

προκλητικός αποτελέστε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσετε το ερωτικό παιχνίδι της αυτοϊκανοποίησης είναι να είστε ήρεμες και χαλαρωμένες. Η αυτοϊκανοποίηση μπορεί να επιτευχθεί σε οποιοδήποτε χώρο και χρόνο επιθυμείτε.Εμείς βέβαια συνιστούμε για καλύτερα αποτελέσματα, να δημιουργήσετε μόνες σας το κατάλληλο περιβάλλον που θα σας οδηγήσει στην ηδονή.
Αφαιρέστε το αγχος της καθημερινότητας,ξεκινώντας από ενα χαλαρωτικό ντους ή ένα αφρόλουτρο, ανάβοντας στον χώρο σας μερικά κεριά και χρησιμοποιώντας αρωματικά έλαια, ώστε να μεταφερθείτε νοερώς σε μέρη και καταστάσειςπου επιθυμείτε.
Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει. Φαντασιωθείτε μια στιγμή που απολαύσατε το σεξ που επιθυμείτε ή το υγρό σκίρτημα που νιώσατε να σας καταβάλει βλέποντας πορνό στην τηλεόραση ή διαβάζοντας κάποιο πορνογραφικό  προκλητικό μυθιστόρημα.Μην ξεχνάτε ότι όσο πιο ερεθιστική είναι η στιγμή που έχετε στο μυαλό σας τόσο πιο έντονος θα είναι ο οργασμός σας .

 

 

 μαλακό φτερό

Για να γνωρίσετε και να φτάσετε στον έντονο οργασμό, χρειάζεται να γνωρισετε τις ανάγκες του σώματός σας και τα ερωτογόνα σημεία σας. Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, όπως ξεχωριστές είναι οι ανάγκες της, οι φαντασιώσεις της και τα ερωτογόνα σημεία της.

Σε κάθε περίπτωση παντως ξεκινήστε με ένα ελαφρύ και αισθησιακό άγγιγμα του κορμιού σας, αρχίζοντας από τους μηρούς σας και αγγίξτε μαλάκά τις θηλές σας. Ερεθίστε τις ρωγες σας με τα δάχτυλά σας, με αργόσυρτα κυκλικά αγγίγματα γύρω από αυτές και τραβήξτε τες ελαφρά και αισθησιακά ή χτυπήστε τις ελαφρά. Βεβαια δεν απολαμβάνουν όλες οι γυναίκες το παιχνίδι αυτό, αλλά εάν λειτουργεί με εσας, θα το απολαύσετε ιδιαίτερα.

 

 

λιπαντικό φύλων

Η χρήση ενός λιπαντικού μπορεί να απογειώσει την απόλαυση και να αυξήσει την ικανοποίηση. Μια μικρή δόση λιπαντικού στα δάχτυλά σας καθιστά εξαιρετικά αισθησιακό και ερεθιστικό το αγγιγμα και το μασαζ της κλειτορίδας και των χειλιων του αιδοίου. Η ευχαρίστηση και η ικανοποίηση θα διαπεράσει και θα δονήσει κάθε μέρος του κορμιού σας.
Για πολλές γυναίκες η διέγερση της κλειτορίδας είναι το βασικό μέσο για να φτάσουν στην ικανοποίηση και τον οργασμό.


 

 

 

 

κλειτορίδα

Αγγίξτε με τα δάκτυλά σας με απαλές κινήσεις την περιοχή γύρω από την κλειτορίδα σας, μεταβάλλοντας την ένταση, την πίεση και την τριβή της περιοχής, ανάλογα με την ένταση της ευχαρίστησης. Στη συνέχεια αγγίξτε για λίγο άλλά σημεία του σώματός σας και θα διαπιστώσετε την ανάγκη της άμεσης επαφής της κλειτοριδας σας, ώστε όταν την ξαναγγίξετε η αίσθησή της θα σας συνεπάρει.

Όταν φτάσετε σε σημείο που το αποζητάτε απεγνωσμένα, με τα δυο σας δάχτυλα ανοίξτε τα χείλη του αιδοίου σας έτσι, ώστε να εκτεθεί η κλειτορίδα σας. Με το δάκτυλο του άλλου χεριού σας θωπεύστε πάνω -κάτω την κλειτορίδας σας. Επειδή κάθε γυναίκα λειτουργεί διαφορετικά και χρειάζεται τον τρόπο της, εφαρμόστε διάφορες στάσεις και τρόπους για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Πολλές γυναίκες απολαμβάνουν το άγγιγμα και την θώπευση των πλευρών της κλειτορίδας, ενώ άλλες προτιμούν το απευθείας τρίψιμο της κορυφής της κλειτορίδας με κυκλικές κινήσεις ενός ή δύο δακτύλων τους.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι όσο πιο κοντά φτάνετε στην κορύφωση, τόσο περισσότερο θα επιθυμείτε την αύξηση της έντασης. Αν χρειάζεστε μια επιπλέον βοήθεια,χρησιμοποιήστε ένα δονητή. Από τα προϊόντα μας  ΔΟΝΟΥΜΕΝΑ ΑΥΓΑ, είναι ιδανικά για τις άπειρες γυναίκες, καθώς το μικρό μεγεθός τους,τις καθιστά ιδανικές να ερεθίσουν απευθείας την κλειτορίδα.


 

 

the

Χρησιμοποιήστε και τα δυο σας χέρια για να βρείτε το σημείο g. Ίσως είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί, γι΄αυτό μην απογοητευτείτε αν δεν μπορέσετε αμέσως να το βρείτε. Εφαρμόζοντας παράλληλα μερική διείσδυση, η διέγερση της κλειτορίδας συχνά ωθεί την γυναίκα απευθείας στην ολοκλήρωση και στην κορύφωση. Η διπλή διέγερση είναι συχνά το μυστικό για να έχετε μικτούς οργασμούς.
Ανάλογα με την διάθεσή σας διευσδύστε με ένα ή δύο δάχτυλα. Στη συνέχεια μπορείτε είτε να χτυπήσετε ελαφρά τα κολπικά σας τοιχώματα για να διεγερθούν είτε να τα κάνετε μασαζ,προκειμένου να βρείτε το επιθυμητό σημείο.
Εάν επιθυμείτε κάτι λίγο μεγαλύτερο, παίξτε με έναν από τους δονητές μας. Τα μικρότερα μεγέθη είναι πιο κατάλληλα για τους αρχαρίους.

Η πράξη της αυτοϊκανοποίησης μπορεί να εξελιχθεί σε άσκηση του σώματος και γι’αυτό μπορείτε να το πετύχετε είτε σηκώνοντας τη λεκάνη σας, είτε πιέζοντας μαζί τους μηρούς σας είτε κινηθείτε μπρός-πίσω. Πειραματιστείτε με την ταχύτητα, τη γωνία του σώματος και την πίεση για να ανακαλύψετε διάφορες στάσεις.  Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να φτάνετε κάθε φορα σε οργασμό, αφού ο αυνανισμός είναι βασικά ένας τρόπος για να γνωρίσετε καλύτερα το σώμα σας.

 

sexy body

 

Τα σώματα των ανθρώπων είναι ίδια αλλα ο καθένας απολαυμάνει διαφορετικές  στάσεις και διαφορετικούς τρόπους να έρθει σε οργασμό.  Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ηομορφιά του αυνανισμού δίνει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα να εξερευνήσει το σώμα της.

Χρειάζεται η κάθεμία να πειραματιστεί πολύ με το σώμα της μέχρι να βρεί τον τρόπο που την ικανοποιεί και την ξετρελαίνει

Leave a Reply