ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ

Το να προσποιηθείς ένα οργασμό είναι αρκετά δημοφιλής τόσο μεταξύ των αντρών όσο και μεταξύ των γυναικών και πολύ εύκολο, τα κίνητρα που οδηγούν σε αυτή τη συμπεριφορά ποικίλλουν. Τι είναι αυτό που σε κάνει να προσποιείσαι? Γιατί οι άνθρωποι το κάνουν? Όταν προσποιείσαι είναι εύκολο μετά να σταματήσεις? Η κορύφωση έχει μεγάλη σημασία κατά τη διάρκεια του σέξ, αλλά δυστυχώς έως και το 80% των γυναικών παραδέχονται ότι έχουν προσποιηθεί οργασμό, η καθεμιά για τους δικούς της λόγους.

Ικανοποίηση του συντρόφου.

Πολλές φορές η γυναίκα δίνει οδηγίες στο σύντροφό της, δείχνοντάς του πώς να «ανεβάσει» ή να «κατεβάσει» ταχύτητα, αλλά ορισμένοι τις εφαρμόζουν χωρίς επιτυχία. Προκειμένου να απογοητεύσει το σύντροφό της και να χαλάσει τη στιγμή, προσποιείται οργασμό και τελειώνει το θέμα.

Αδιαφορία για σέξ.

Η γυναίκα, ειδικά η μητέρα, δεν έχει ελεύθερο χρόνο και όταν έχει προτιμάει να κοιμηθεί. Κουρασμένη καθώς είναι βρίσκει ως εύκολη λύση να προσποιηθεί οργασμό ώστε και ο άντρας να νιώσει σπουδαίος και εκείνη να πέσει για ύπνο.

Ανασφάλεια.

Τα ζευγάρια στο πέρασμα του χρόνου, αφήνουν τον εαυτό τους, σε ό,τι αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση. Πολλοί άνθρωποι σε μακροχρόνιες σχέσεις, δεν περιποιούνται τον εαυτό τους και πέφτουν με τα μούτρα στο φαγητό. Αυτή η «χαλάρωση» ή αλλιώς «βόλεμα» με τον καιρό επιδρά αρνητικά στη σχέση και ένας ψεύτικος οργασμός, βοηθάει τη γυναίκα να επιβεβαιώσει αλλά και να μην πληγώσει τον άντρα.

Επιβολή.

Πολλές γυναίκες ενθουσιάζονται όταν γνωρίζουν ότι είναι σε θέση να ελέγχουν το εγώ ενός άντρα. Είναι η αίσθηση εξουσίας που έχεις επάνω στον σύντροφό σου, η πρόκληση να ενθουσιάσεις έναν άντρα τονώνοντάς του το ηθικό, σε σημείο ο οργασμός να ξεκινήσει για ψεύτικος και να καταλήξει αληθινός.

Οργανικό πρόβλημα.

Υπάρχει περίπτωση η γυναίκα να προσποιείται επειδή έχει πρόβλημα να έρθει σε οργασμό γενικώς ενώ μερικές άλλες είναι

περισσότερο κλειτοριδικές. Σε αυτή τη περίπτωση το στοματικό σεξ είναι η καλύτερη επιλογή.

Μπορεί να νομίζετε ότι κάνετε το σωστό, προφυλάσσοντας τα συναισθήματα του συντρόφου σας αλλά κάθε φορά εξαπατάς τον εαυτό σου και κοροϊδεύεις τον σύντροφό σου.

Leave a Reply