ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΑΙ

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΑΙ

Φτιάχνει τη διάθεσή σας και έχετε καλύτερο ύπνο

Όταν έχετε οργασμό, οι ορμόνες που απελευθερώνονται μπορούν να διεγείρουν την αίσθηση της ζεστασιάς και χαλάρωσης. Ενισχύει τις ορμόνες που μειώνουν το στρες, την ένταση και τα συναισθήματα της κατάθλιψης. Εκκρίνονται ορμόνες όπως η ντοπαμίνη και η ωκυτοκίνη που βοηθούν στη συναισθηματική εκτόνωση της φόρτισης και σε χαμηλότερα επίπεδα στρές. Η επίτευξη αυτού του οργασμού μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα.

Αυνανισμός είναι καλός για τον προστάτη σας

Ερευνα διαπίστωσε ότι οι άνδρες που εκσπερματώνουν πάνω από 4 φορές την εβδομάδα είχαν χαμηλότερα περιστατικά καρκίνου του προστάτη σε σύγκριση με όσους εκσπερματούν σπάνια. Όπως επίσης οι οργασμοί στις γυναίκες μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του τραχήλου της μήτρας καθώς λοιμώξεις και ουρολοιμώξεις.

Male masturbator pussy and ass

Female masturbator

Ανακούφιση στις κράμπες

Οταν φτάνετε σε οργασμό με τον αυνανισμό στην πραγματικότητα αυξάνετε το αίμα στην περιοχή της πυέλου, ανακουφίζοντας τους πόνους της περιόδου για πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια του κύκλου τους.

Μια σούπερ σεξουαλική ζωή

Με το να ψάχνεις τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά, αυξάνει την αυτογνωσία σας και σας βοηθά να καταλάβετε τι χρειάζεστε και πως να το κάνετε να έρθετε σε οργασμό. Μεγαλώνει η αυτοπεπήθησή σας και μπορείτε ακόμα με πιο πολύ άνεση να ζητήσετε απο τον/την σύντροφό σας να σας κάνει αυτό που σας αρέσει.

Λιγότερα κρυολογήματα

Αν και αμφιλεγόμενο, υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι ο αυνανισμός μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, το οποίο μπορεί ενδεχομένως να οδηγήσει σε λιγότερα κρυολογήματα. Καλά νέα στη περιόδο γρίπης!

Είναι ασφαλέστερο από το σεξ

Άν και είναι προφανές είναι αδύνατον να μείνετε έγκυος. Επίσης εάν έχετε να ανησυχείτε μόνο σε σχέση με το σώμα σας, δεν έχετε να ανησυχείτε για σεξουαλικά νοσήματα και άλλα δυσάρεστα που προέρχονται από σεξ με τον περτενέρ σας.

Δεν είναι μόνο ο αυνανισμός ασφαλέστερο από το σέξ, έχει εξίσου πολλά οφέλη όπως το σώμα είναι δικό σας για να το απολαύσετε και ότι θέλετε το κάνετε για να αυτοικανοπιηθείτε.

Leave a Reply