ΔΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

VIBRATORS ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Bullet vibrator

BULLET VIBRATORS -ΔΟΝΗΤΗΣ ΤΥΠΟΥ ΣΦΑΙΡΑ

Ο δονητής τύπου σφαίρα αν και μικρός στο μέγεθος, προσφέρει τεράστιες στιγμές απόλαυσης και ηδονής, καθώς κυρίαρχο στοιχείο του είναι οι ισχυρές δονήσεις που επικεντρώνονται στο σημείο που τον τοποθετείτε και ταράζουν την κλειτορίδα σας, αλλά και άλλα σημεία που θέλετε να ερεθίσετε. Διαλέξτε μία από τις διάφορες ρυθμίσεις που διαθέτει και σας αρέσει και θα κολλήσετε μαζί του, χρησιμοποιώντας τον είτε για αυτοϊκανοποίηση, είτε κατά τη διάρκεια του σεξ.

ovo f11 white

CLITORAL VIBRATORS - ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΙΚΟΙ ΔΟΝΗΤΕΣ

Η κυριότερη ιδιότητα των κλειτοριδικών δονητών είναι η μεγάλη γκάμα επιλογής κεφαλών που προσαρμόζονται σε αυτούς, ώστε ανάλογα με τη διάθεσή σας να χρησιμοποιήσετε την κατάλληλη κεφαλή που θα σας απογειώσει. Δημιουργούν αίσθηση ρουφήγματος ή ελαφρών δονήσεων, που θα σας καθηλώσουν

crystal jellies shaft vibrator

SHAFT VIBRATOR - ΔΟΝΗΤΗΣ ΡΑΒΔΟΣ

Ο κλασικός δονητής. Το σχήμα του σε συνδυασμό με το μέγεθός του και τις δονήσεις του μπορούν όχι μόνο να απογειώσουν τον ερεθισμό της κλειτοριδας, αλλά και να επιτρέψουν βαθιά διείσδυση. Διαλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία μας, ανάλογα με το μέγεθος, την ένταση, το υλικό, την ευελιξία κ.α. Επαναφορτίστε τον εύκολα, ακόμα και με καλώδιο USB και δοκιμάστε τις αντοχές σας.

SILICONE DOUBLE G-SPOT VIBRATOR

G-SPOT VIBRATOR

Αυτό που τον διαφοροποιεί από τον κλασικό δονητή τύπου SHAFT, είναι η κυρτή-καμπυλωτή και ελαφρά χονδρή του κορυφή που εστιάζει απευθείας στην εύρεση του επίμαχου σημείου G. Φυσικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διέγερση της κλειτορίδας, αλλά ο κύριος λόγος ύπαρξής του είναι η εσωτερική διέγερση του κόλπου. 

ΔΟΝΟΥΜΕΝΑ ΑΥΓΑ

EGG VIBRATORS - ΩΟΕΙΔΕΙΣ ΔΟΝΗΤΕΣ

Αν επιθυμείτε να ερεθίζετε την σύντροφό σας ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους, όποτε εσείς το επιθυμείτε και χωρίς να σας αντιλαμβάνεται κανείς, με το πάτημα ενός κουμπιού, τότε αυτό που ψάχνετε είναι ένας ωοειδής δονητής. Τοποθετούνται εύκολα στον γυναικείο κόλπο, παραμένουν εκεί και με τη χρήση ενός διακριτικού τηλεκοντρόλ από τον σύντροφό σας, όποτε το επιθυμεί, σας χαρίζουν με τις έντονες δονήσεις τους, πρωτόγνωρες στιγμές ερωτικών κορυφώσεων. Για την εμβέλεια του τηλεκοντρόλ, ενημερωθείτε από τα χαρακτηριστικά του κάθε είδους. Το παιχνίδι αποκτά νέες διαστάσεις. Δοκιμάστε το.

 ΠΡΩΚΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ / VIBRATING BEAD

ANAL VIBRATORS - ΠΡΩΚΤΙΚΟΙ ΔΟΝΗΤΕΣ

Ποιός είπε ότι η απόλαυση είναι αποκλειστικό προνόμιο της κλειτορίδας και του κόλπου; Με τους πρωκτικούς δονητές, τους εξειδικευμένους αυτούς δονητές που στοχεύουν στον ερεθισμό του πρωκτού, μπαίνουν στο αισθησιακό παιχνίδι των δονήσεων και άλλα σημεία του σώματος. Διαλέξτε το μέγεθος που σας αρέσει, προσαρμόστε την ένταση των δονήσεων που θα σας απογειώσουν και απλά απολαύστε το.

Mini Wand vibrator

WAND - ΡΑΒΔΟΙ

Αν και αρχικώς σχεδιάστηκαν για να χρησιμοποιούνται στο μασάζ, ακολούθως βρήκαν το ρόλο που τους αρμόζει ως μέσα σεξουαλικής ικανοποίησης. Βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων και αυτό το αξίζουν απόλυτα. Για να καλύψουν όλα τα γούστα, η γκάμα των υλικών κατασκευής, τα μεγέθη, τα σχήματα, η ευλυγισία και οι εντάσεις ποικίλουν και εντυπωσιάζουν.

RABBIT RECHARGEABLE

RABBIT VIBRATORS - ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΔΟΝΗΤΗΣ

Το κουνελάκι είναι το καλύτερο δώρο για τα κορίτσια του κόσμου – Είναι ένα sex toy  που αξίζει να ουρλιάζετε για αυτό. Στο treatforu θα βρείτε την πραγματικό κουνελάκι. Το κουνελάκι συνδυάζει ένα κλασικό δονητή με αυτάκια και σας προσφέρει την τέλεια ικανοποίηση σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλο δονητή που θα αισθανθείτε ποτέ. Με την περιστροφή που παρέχει, ωθώντας τους άξονες παρέχοντας την τέλεια εσωτερική ευχαρίστηση ενώ τα αυτάκια χτυπάνε τη κλειτορίδα σας με ακρίβεια, μπορείτε να κάθεστε πίσω και να απολαύσετε τη διαδρομή. Υπάρχουν πολλά ήδη rabbit vibtaror να επιλέξετε.

Leave a Reply