ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ?

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ?

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ?

Χωρισμοί μεταξύ ζευγαριών είναι η πιο φυσιολογική κατάσταση που μπορεί να συμβεί. Μερικοί χωρισμοί είναι πιο οδυνηροί από άλλους, και πότε τα πράγματα δεν είναι ‘άσπρο – μαύρο’. Η ερώτηση όμως που κάνουν πολλοί και ειδικά οι γυναίκες – Είναι καλή ιδέα να κάνεις σεξ με τον πρώην?

Το σεξ με τον πρώην είναι επικίνδυνο παιχνίδι, σαν τη ρωσική ρουλέτα, αν είσαι τυχερή η σφαίρα θα σκάσει στου αλλουνού το κεφάλι. Αλλά αν είσαι πιο τυχερή το όπλο θα είναι άδειο και ο καθένας θα πάει σπίτι του χωρίς πληγές.

Ο ιδανικός και χωρίς πόνο χωρισμός είναι σπάνιος. Σχεδόν πάντα ο ένας από τους δύο πονάει πιο πολύ και γι’ αυτό το σεξ με τον πρώην δεν είναι πολύ καλή ιδέα . Όταν πρόκειται  για σεξ με τον πρώην το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβεις υπ’όψιν είναι για πιο λόγο τελείωσε η σχέση. Ήταν αμοιβαίος ο χωρισμός ή το ήθελε μόνο ένας από τους δύο. Το χωρισμό τον αποδέχτηκες με ηρεμία ή είχατε καυγάδες και ήταν επώδυνος?

Τις περισσότερες φορές βρισκόμαστε σε συνουσία με τον πρώην μέχρι να βρεθεί ο επόμενος σύντροφος. Πολλοί πάλι ξεκινούν με τη λογική πως θα είναι για ένα βράδυ μόνο. Δυστυχώς όμως το ένα βράδυ γίνονται δύο και τρία και μετά θυμίζει κανονικό δεσμό. Το θέμα όμως είναι ότι τα προβλήματα δεν θα σταματήσουν γιατί δεν  λύθηκαν ποτέ καθώς ξεχάσατε για λίγο το λόγο που χωρίσατε.

Συχνά ο ένας από τους δύο δεν το θεωρεί απλά σεξ καθώς ο ένας πληγώνεται περισσότερο από τον άλλο και έχει διαφορετικές προσδοκίες και αντιλαμβάνεται τα πράγματα διαφορετικά.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα σεξ με τον πρώην είναι απλό. Κρατάει το παρελθόν ζωντανό. Όταν η σχέση τελειώνει πρέπει να κλείνει το κομμάτι αυτό και η βοήθεια του χρόνου μας βοηθάει να προχωράμε στη ζωή μας. Αν βρίσκεστε με τον πρώην, έστω και σπάνια, γίνεται πολύ δύσκολο να ξεφύγετε συναισθηματικά. Γι’ αυτό προσέξτε!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ?

Leave a Reply