ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ; ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ; ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Αν ήταν 31 Οκτωβρίου, καλό θα ήταν να αποταμιεύατε (αν εξακολουθείτε να διαθέτετε ρευστά) για να τιμήσετε την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης. Αν ήταν 23 Απριλίου καλό θα ήταν να διαβάσετε ένα βιβλίο, για να τιμήσετε την παγκόσμια ημερα του βιβλίου. Ακόμα και παγκόσμια ημερα σερφιγκ υπάρχει (20 Ιουνίου), αλλά άντε να παίρνεις φόρα για τις θάλασσες και τα κύματα. Η δική μας όμως πιο αγαπημένη και πιο ποθητή ημερα ειναι αυτή του ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ…..Αυτό βεβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε μόνο την 14 Φεβρουαρίου κάθε έτους για να εκφράσουμε τις σεξουαλικές μας επιθυμίες και να απογειώσουμε τις αισθήσεις μας, αλλά όπως και να το κάνουμε αυτή ειδικά η ημέρα απαιτεί το κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερο που θα σας μείνει αξέχαστο.

SEX TOYS VALENTINE

Θέστε ως πρωταρχική και κύρια προτεραιότητά σας για την ημέρα αυτή, την αναζήτηση της ικανοποίησης και ευχαρίστησης εσάς και του συντρόφου σας.Ξεχάστε και αφήστε πίσω σας τα θέματα της καθημερινότητας.Έστω και για μια ημέρα το δικαιούστε. Και πιο κατάλληλη ημέρα από αυτή δεν υπάρχει.

Δημιουργήστε ένα ξεχωριστό περιβάλλον στον χώρο σας,ανεβάζοντας τις δόσεις αισθησιασμού,με τη χρήση αισθησιακής μουσικής, χαμηλού φωτισμού και αρωματικών ελαίων.Προτείνετε στον σύντροφό σας να κάνετε μαζί ενα αφρόλουτρο και αφεθείτε στα χέρια του.Βοηθείστε,αγγίζοντας αισθησιακά ο ένας τον άλλον να χαλαρώσετε και οι δύο.
Απολαύστε ένα γεύμα αποκλειστικά αποτελούμενο από φράουλες, κεράσια, μπανάνες,σταφύλια,υγρή σοκολάτα και μπόλικη σαντυγι και βέβαια συνοδευόμενο από κάποιο κρασί ή σαμπάνια της αρεσκείας σας.Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει……

Προσφέρετε στον σύντροφό σας την υπέρτατη απόλαυση να σας δει, όπως ποτέ δεν σας έχει δει,φορώντας αισθησιακά και προκλητικά εσώρουχα ή μια αμφίεση-στολή που πάντα επιθυμούσατε να φορέσετε και μέχρι τώρα δεν το είχατε επιχειρήσει.Μπείτε στο πετσί του ρόλου και μεταμορφωθείτε σε αυταρχική αφέντρα, προκλητική νοσοκόμα ή ότι άλλο έχετε στο μυαλό σας. Καλό θα ήταν να έχετε τις προηγούμενες ημέρες μάθει για το ποιά αμφίεση τον εξιτάρει και κάντε του έκπληξη…..


Δωρίστε στον ή στην σύντροφό σας ένα από τα εκατοντάδες παιχνίδια του σεξ (δονητέςbullets κλπ) που θα κάνουν τη συνεύρεσή σας κορυφαία. Χρησιμοποιήστε τα για να φτάσετε σε πρωτόγνωρα επίπεδα απόλαυσης.
Μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε λιπαντικά και λοσιόν που θα σας διευκολύνουν και θα σας ….. λύσουν τα χέρια.
Δέστε τον σύντροφό σας ή δεθείτε οι ίδιοι με bondage εξαρτήματα,δημιουργώντας συνθήκες υποταγής,γιατί πάντα το θέλατε.

ΦΕΤΙΧΙΣΤΙΚΑ BLOG

Είναι βέβαιο ότι η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη και το πιθανότερο είναι πως από εδώ και εμπρός η 14η Φεβρουαρίου δεν θα εορτάζεται από εσάς μόνο μια φορά τον χρόνο!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ 

 

Leave a Reply