Η ασκηση κάνει το σεξ καλύτερο!

Η ασκηση κάνει το σεξ καλύτερο!

Ερευνες καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η άσκηση βελτιώνει τη σεξουαλική μας ζωή. Αυτό επιτυγχάνεται όχι μόνο γιατί τονώνεται το σώμα μας,αλλά και γιατί αναπτύσσεται η σεξουαλικότητα  και η αυτοπεποίθηση μας.

Πολλοί άνθρωποι, όταν σκέφτονται την άσκηση ή τη γυμναστική δεν σκέφτονται το θετικο αντίκτυπο που έχουν αυτα στο σεξ. Ως σεξουαλικά όντα που είμαστε πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη βάση στο σεξ. Η γυμναστική μπορεί να είναι απίστευτα σέξι……απλα φαντάσου!  Η εικόνα του ιδρωμένου και καλογραμμενου κορμιου μιας ξανθιάς ή μελαχρινής, ή  ενος γυμνασμενου άνδρα με καλοσχηματισμένους μύς να σηκώνει τα βάρη…..

Η άσκηση απελευθερώνει μια ορμόνη που ονομάζεται ενδορφινή και βοηθά να χαλαρώσετε το σώμα σας και σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα. Αυτός ο παράγοντας της ορμόνης  ενδορφινή  απελευθερώνει σεξουαλικές ορμόνες  στο αίμα σας, κάνοντάς σας να ανταποκρίνεστε περισσότερο και καλύτερα στο σεξ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η άσκηση, τελικά, θα σας δώσει πιο πολύ ενέργεια, θα κρατιέστε σε φόρμα και θα έχετε διάθεση να δοκιμάσετε  διαφορετικές και πιο  συναρπαστικές στάσεις και οχι μόνο στο υπνοδωμάτιο.  Εκείνες οι κουραστικές στάσεις που σας φαίνονταν ακατόρθωτες και εξοντωτικές δεν θα σας φαίνονται πλέον βουνό…Θα μπορείτε να τις απολαύσετε με τον σύντροφό σας, προσδίδοντας ποικιλία και ποιότητα.

Αλλά δεν πρόκειται να έχετε μονο  μεγαλύτερη αντοχή, αλλά θα αισθάνεστε καταπληκτικά. Και αυτό πραγματικά θα βελτιώσει τη σεξουαλική σας ζωή. Όλοι χρειάζομαστε να νιώθουμε άνετα με τον εαυτό μας και να έχουμε αυτοπεποίθηση, στοιχείο το οποίο θα βοηθήσει τη σεξουαλική ζωή μας.

Γι’ αυτό βάλτε το γυμναστήριο ή την ασκηση στη ζωή σας όχι μόνο για να μην αισθάνεστε υποτονικοι και πλαδαροι,αλλά κάντε το  για τη σεξουαλική σας ζωή.

Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Leave a Reply