ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ……ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟ SEXTING?

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ……ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟ SEXTING?

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ……ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟ SEXTING?

Όλοι έχουμε βρεθεί σε κατάσταση που δεν είμαστε με κάποιον που μας αρέσει αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τα σέξι πράγματα που θα θέλαμε να κάνουμε μαζί του. Είτε είναι σύντροφος σου είτε είναι κάποιος που γνωρίζεις και σου αρέσει πολύ, η ιδέα και μόνο να τον “ανάψεις” μέσω sexting είναι μία πολύ συναρπαστική ιδέα.

Το sexting είναι ένα σύγχρονο φαινόμενο επικοινωνίας, που επιτρέπει την αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων και φωτογραφιών με σεξουαλικό περιεχόμενο. Είναι η καινούρια μέθοδος φλερτ να εκφράζουν μικροί και μεγάλοι τη σεξουαλικότητα τους, καθώς έχει αντικαταστήσει το φλερτ στο μπαράκι, καφέ ή οπουδήποτε αλλού.

Το sexting  μπορεί να δώσει την ευκαιρία στο ζευγάρι να ξαναθυμηθεί τα παλιά, όπως να φλερτάρει ο ένας με τον άλλον και να αρχίσει να στέλνει ερωτικά και “βρώμικα” μηνύματα. Έτσι λοιπόν το ζευγάρι θα ανάψει τη φλόγα και πάλι στη σεξουαλική του ζωή. Με το να μπορεί να εκφράζει τον εαυτό της για το τι θέλει ο καθένας, τι της αρέσει περισσότερο, τι θα ήθελε να κάνει στον άλλον, βοηθάει στην σεξουαλική επικοινωνία του ζευγαριού.

Φυσικά το sexting, δεν είναι καλό να γίνεται καθημερινά. Όλα στη ζωή πρέπει να γίνονται με μέτρο, για να μη χάνουν την αξία και το νόημα τους. Το καλύτερο είναι να στέλνονται τέτοιου είδους μηνύματα  μία με δύο φορές την εβδομάδα και σε διαφορετικές ώρες ώστε να τον εκπλήσσεις συνεχώς.

Θα πρέπει να καταλάβεις το ρίσκο που παίρνεις

Πριν στείλεις κάποιο σεξουαλικό μήνυμα σε οποιαδήποτε μορφή, βεβαιώσου ότι ξέρεις σε τι θέση βάζεις τον εαυτό σου. Πολλοί άνθρωποι είναι ενήμεροι από τα ρίσκα που παίρνουν και αποφεύγουν το sexting. Πριν αποφασίσεις να πάρεις ρίσκο και αρχίσεις να στέλνεις σεξουαλικά μηνύματα πρέπει να αξιολογήσεις την κατάσταση. Επέλεξε να στείλεις sext σε ανθρώπους που σε σέβονται και αποδέχονται τις επιλογές σου.

Αν σε κάποια περίπτωση δεν αισθάνεσαι άνετα και πεις όχι γιατί δεν θέλεις να συνεχίσεις, αλλά το άτομο που κάνεις sexting ασκεί κάποιο είδος ψυχολογικού εκβιασμού και δεν σου δίνει επιλογές, τότε θα πρέπει να σταματήσεις οποιαδήποτε είδους επικοινωνία.

Μην πιέζεις εσύ τον σύντροφό σου

Το ίδιο ισχύει και αντιστρόφως. Εάν εσύ έχεις διάθεση για “βρώμικες” συζητήσεις αλλά ο σύντροφό σου δεν έχει διάθεση, τότε θα πρέπει να σταματήσεις. Το πιο σημαντικό είναι να μην το πάρεις στα σοβαρά, γιατί μπορεί να έχει μία άσχημη μέρα ή να είναι απασχολημένος. Αν συνεχίσει όμως να είναι απασχολημένος και χωρίς διάθεση τότε είναι σημάδι να σταματήσεις τελείως.

Μην χρησιμοποιείς πολύ “βρώμικο” λεξιλόγιο

Αν και πρέπει να έχεις την άνεση να εκφράζεσαι όπως νιώθεις και όπως αισθάνεσαι, καλό είναι να προσέχεις λίγο το λεξιλόγιό σου.  Πρέπει να προσέχεις τις λέξεις που χρησιμοποιείς γιατί θέλεις να τον φέρεις κοντά σου και όχι να τον σοκάρεις και να τον ξενερώσεις. Το sexting αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να γίνει αφροδισιακό σε μια σχέση αλλά αν συνταγή αποτύχει μπορεί να φέρει πολλά γέλια και αρνητικές συνέπειες.

Πρόσεξε το άτομο που έχεις στην άλλη γραμμή

Σε περίπτωση το άτομο που επικοινωνείς δεν είναι σε σχέση μαζί σου, απλά φλερτάρεις μαζί του πρέπει να προσέχεις τις σεξουαλικές φωτογραφίες που του στέλνεις. Δεν γνωρίζεις αν τις φωτογραφίες θα τις δει μόνος του ή με φίλους ή ακόμα χειρότερα αν τις ποζάρει στο διαδίκτυο. Χρειάζεται πολύ προσοχή καθώς το sexting δεν είναι ο πιο ασφαλής τρόπος επικοινωνίας.

Μην κάνετε sexting σε λάθος πρόσωπο

Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να αποφύγετε οποιαδήποτε ντροπή. Διπλοτσεκάρετε πριν πατήσετε το κουμπί να στείλετε μήνυμα ή φωτογραφία.  Το sexting δεν είναι ούτε ωφέλιμο αλλά ούτε και επιζήμιο, εξαρτάται από την κρίση και τη χρήση των ανθρώπων.

Leave a Reply