ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ME TO WEDGE RAMP

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ME TO WEDGE RAMP

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ME TO WEDGE RAMP

Αν προσπαθείτε να μείνετε έγκυος τότε οι πιθανότητες να ψάχνετε για σεξουαλικές στάσεις  που μπορούν να διευκολύνουν τη σύλληψη του μωρού είναι μεγάλες. Ενώ δεν υπάρχει  επιστημονική έρευνα που αποδεικνύει ότι υπάρχει σεξουαλική στάση για να μείνετε έγκυος, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι μπορείτε να το διασκεδάσετε προσπαθώντας. Υπάρχουν όμως ορισμένες στάσεις που βοηθούν περισσότερο από κάποιες άλλες το σπέρμα να βρεθεί όσο πιο κοντά γίνεται στον τράχηλο.

 ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ –  Ο ΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ - Ο ΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

Η αγαπημένη στάση πολλών ζευγαριών είναι αυτή τη θέση που βρίσκεσαι έξω από το κρεβάτι. Ξαπλώνεις στη άκρη του κρεβατιού χρησιμοποιώντας τη ράμπα ενώ εκείνος στέκεται μπροστά σου και βάζεις τα πόδια σου πάνω στου ώμους του. Αυτή η στάση βοηθά να έχετε τον έλεγχο της ταχύτητα και της διείσδυσης και οι δύο.

ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΈΧΩ – ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΈΧΩ – ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

Τάσσεται υπέρ της εγκυμοσύνης καθώς η διείσδυση είναι βαθύτερη  και μπορεί να βοηθήσει το σπέρμα να φτάσει γρηγορότερα στον τράχηλο. Καθώς εσείς στηρίζεστε στα γόνατα και στους αγκώνες, ο σύντροφός σας βρίσκεται από πίσω. Αυτή η στάση δεν είναι μόνο υπέροχη αλλά επιτρέπει τον σύντροφό σας να τυλίξει τα χέρια του γύρω σας.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ

Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ

Τα παλιά τα χρόνια έλεγαν αν θέλετε αγόρι, τότε καθίστε από πάνω. Αν και δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτός ο ισχυρισμός ισχύει, εξακολουθεί όμως να είναι μια διασκεδαστική και υπέροχη  στάση για να μείνετε έγκυος, καθώς μπορείτε να βρείτε εύκολα το G-spot. Βάλτε τον σύντροφό σας να ξαπλώσει ανάσκελα και βάλτε τα γόνατά του στη καμπύλη, ενώ εσείς με γυρισμένη πλάτη χωρίς να τον κοιτάτε κάθεστε πάνω στο πέος του. Με αυτή τη στάση τα έχετε όλα υπό έλεγχο…

Η ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ

Η ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ

Μην ξεχνάτε ότι το γρήγορο σέξ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μείνετε έγκυος. Όταν ο χρόνος είναι σύντομος, ξαπλώστε στο wedge ramp και βολευτείτε . Αυτός ενώ είναι από πάνω, εσύ του επιτρέπεις εύκολη πρόσβαση καθώς δίνεις στη λεκάνη σου ελαφριά κλίση. Αυτή η στάση είναι η τέλεια λύση για ζευγάρια που θέλουν να ακουμπάει το δέρμα τους και να έχουν άμεση επαφή με τα μάτια.

Leave a Reply