ΚΑΥΤΟ ΣΕΞ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΚΑΥΤΟ ΣΕΞ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΚΑΥΤΟ ΣΕΞ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

 

Πολύ ωραία αίσθηση

Η γυμναστική ανεβάζει τα επίπεδα τεστοστερόνης, που με τη σειρά της εκτοξεύει την ερωτική επιθυμία στα ύψη. Η αύξηση στα επίπεδα των ορμονών υποδεικνύει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για το ζευγάρι να κάνει σεξ, οπότε θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία.

Αισθάνεσαι υπέροχα

Χάρη στην αύξηση της τεστοστερόνης εκπέμπεις αυτοπεποίθηση. Μετά τη γυμναστική νιώθεις πιο οικεία με το σώμα σου αλλά και πιο χαλαρή ώστε να αφεθείς σε σεξουαλικές τρέλες.

Ανεβάζει θερμοκρασία

Η ικανοποίηση της σεξουαλικής επαφής είναι μεγάλη όταν αυτή γίνεται ενώ έχετε τις ενδορφίνες να κυκλοφορούνε στο σώμα σας λόγω της γυμναστικής που έχει προηγηθεί. Οι παλμοί της καρδιάς είναι ανεβασμένοι και όση περισσότερη ώρα μπορείς να τη κρατήσεις σε υψηλούς ρυθμούς θα συνεχίσεις να καις θερμίδες.

Εγκεφαλική διέγερση

Όταν γυμναζόμαστε, το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα στους ιστούς µε αποτέλεσμα να βελτιώνεται η λειτουργία τους. Όσο πιο καλή είναι η αιμάτωση τόσο πιο έντονη είναι και η λειτουργία των ιστών. Με αυτό τον τρόπο η εγκεφαλική λειτουργία αυξάνεται και η παραγωγή ενδορφινών ανεβαίνει.  Η ερωτική διάθεση ανεβαίνει και βελτιώνει τις σεξουαλικές επιδόσεις.   
Κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι αν γυμναζόμαστε θα κάνουμε απαραίτητα και καλύτερο σεξ. Εμείς  και η ποιότητα της σχέσης μας είναι που θα κάνουμε τη σεξουαλική επαφή µε τον σύντροφό µας ιδανική. Η άσκηση μπορεί να σπρώξει την επιθυμία μας στα ύψη, εμείς όμως είμαστε αυτές που θα την απογειώσουμε.

Leave a Reply