Κυρίες μου, αυτά είναι τα καλύτερα παιχνίδια για να τα φοράτε και στην βόλτα σας

συμβουλές σεξ ico

Αν οι συγκατοικοι σου είναι αρκετα ψυχραιμοι και ανεκτικοί, αν κλειστείς για μια ωρα στην κρεβατοκάμαρά σου με τον σεξυ τύπο που μόλις γνώρισες, λοιπόν τότε είσαι πολύ τυχερή.  Για ορισμένους από εμάς τα πράγματα δεν είναι τόσο ευκολα.
Ανεξαρτήτως πόσο φιλικοί είναι οι συγκάτοικοί σου, μερικές φορές συγκατοικώντας είναι απλά αδύνατο να κάνεις σέξ στην κρεβατοκάμαρά σου. Θα ήθελες πράγματι να ακούγεσαι από τους συγκατοίκους σου ενώ απολαμβάνεις την ευχαρίστηση του σεξ;
Γι αυτό ορισμένες φορές πρέπει να γινόμαστε εφευρετικοί.Να ανακαλύπτουμε νέα μέρη για στενές επαφές, περα από το συνηθισμένο δωμάτιο της κρεβατοκάμαρας μας και να φανταζόμαστε νεα σενάρια για να εκπληρώσουμε τις πιο καυτές επιθυμίες μας.
Δεν προτέινουμε να περιοριστείς σε ένα γρήγορο στην κρεβατοκάμαρα. Μπορεί να είναι συναρπαστικό, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να φτάσεις εκεί που επιθυμείς, σε τόσο λίγο χρόνο.

 

 

Jiggle Balls

geisha balls

Εδώ λοιπόν τα σούπερ διακριτικά εξαρτηματα του σεξ που μπορείς εύκολα να χρησιμοποιήσεις,αναλαμβάνουν δράση.
Ένα από τα πιο φθηνα εξαρτήματα που μπορείς να αποκτήσεις,είναι οι Μπαλες (επίσης γνωστές ως JIGGLE BALLS, CANDY BALLS ).
Ίσως πληροφορήθηκες γι αυτές στην ταινία “50 αποχρώσεις του σεξ”, όταν ο Κρίστιαν χρησιμοποίησε ένα ζευγάρι από αυτές στο σωμα της  Αννας πριν την ραπίσει αισθησιακά.

 

 

 

 

 

Butt plugs

Τα BUTT PLUGS είναι εκπληκτικά, αν επιθυμείτε πρωκτικά παιχνίδια. Τοποθετείστε εντός το έμβολο με τη βοήθεια λιπαντικού, ή με τη βοηθεια του συντρόφου σας και έπειτα φόρέστε το κάνοντας τις καθημερινές σας δουλειές.
Μπορείτε να αποκτήσετε πολύ ποιοτικά butt plugs, κατασκευασμένα από μαλακή σιλικόνη,σε πολύ λογικές τιμές. Θυμηθειτε να τοποθετείτε πάντα ενα καλό λιπαντικό με βάση το νερό, όταν χρησιμοποιείτε πρωκτικά εξαρτήματα σιλικόνης.

Love Eggs

ΔΟΝΟΥΜΕΝΑ ΑΥΓΑ

Αν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε λίγα επιπλέον ευρω,τότε μπορείτε να κάνετε ένα επιπλέον βήμα προς την απόλαυση και να δοκιμάσετε τα δονούμενα LOVE EGGS με ασύρματο τηλεχειριστήριο.Ενα LOVE EGG είναι απλά ενά ωοειδές εξάρτημα που δημιουργεί δονήσεις και που μπορειτε να το τοποθετήσετε στον κόλπο σας, ακριβώς όπως τις  jiggle balls , το οποίο μπορείτε να τολμήσετε να φοράτε με την ίδια διακριτικότητα και όταν βρίσκεστε σε δημόσιους χώρους, ενώ το ασύρματο τηλεχειριστήριό του σας μεταφέρει σε μια ξεχωριστή διάσταση απόλαυσης.
Με το τηλεχειριστήριο στα χέρια τους οι σύντροφοί σας, έχουν πλήρη έλεγχο του εξαρτήματος. Μπορούν να το ενεργοποιήσουν και να το απεργοποιήσουν, ενώ εσεις δεν το περιμένετε και να διαμορφώσουν την ένταση και την ταχύτητα των δονήσεων όπως επιθυμούν. Μπορείτε να παίξετε με αυτό σχεδον παντού. Ένα καλό ποιοτικά ασύρματο LOVE EGG είναι αθόρυβο, ωστε κανείς τρίτος να μην μπορεί να αισθανθεί τις δονήσεις, όταν αυτό τοποθετηθεί στον κόλπο σας.
Για μεγαλύτερη διακριτικότητα συχνά το τηλεχειριστήριο έχει τη μορφή μπρελόκ έτσι, ώστε τα υπόλοιπα άτομα να μην καταλαβαίνουν τί πραγματικά είναι. Απλά εσείς προσπαθήστε να μην εκφράζεστε μεγαλόφωνα, δημοσίως!!!!!!
Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα αρκετα high tech εξαρτήματα που μπορούν να λειτουργήσουν και να χειριστούν με εφαρμογές smartphones, αντί για το ασύρματο τηλεχειριστήριο. Είναι βέβαια ακριβότερα, αλλά σαφώς πιο χρήσιμα για μερικούς από εμάς που έχουμε σχέσεις εξ αποστάσεως. Μόλις η εφαρμογή κατεβεί και εγκατασταθεί και στα δύο κινητά τηλέφωνα, δηλαδή στο δικό σας και του συντρόφου σας και είστε συνδεδεμένοι και οι δυό στο ίντερνετ, ο σύντροφός σας μπορεί να ελέγξει το εξάρτημά σας από οπουδήποτε στον κόσμο.

Leave a Reply