ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΕΞ

blinfold-erotic

ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΕΞ

Υπάρχουν πολλές χρήσεις για τις μάσκες ματιών. Μπορείτε να απολαύσετε μια ευχάριστη χαλαρή νύχτα γεμάτη μυστήριο. Το αισθησιακό παιχνίδι ενισχύεται όταν δεν μπορείτε να δείτε τι κάνει ο σύντροφό σας. Οι μάσκες επίσης είναι πολύ καλές για να πάρετε ένα καλό βραδινό ύπνο. Το φως δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με τα μάτια όσο και αν προσπαθήσεις. Ο καθένας πρέπει να έχει μια μάσκα στη συλλογή με τα ερωτικά παιχνίδια.

Οι μάσκες ματιών είναι απαραίτητα είδη του bondage gear. Το συναίσθημα που έχετε όταν η όρασή σας σβήνει για λίγο βελτιώνει τη σεξουαλική σας εμπειρία. Όταν δεν ξέρετε τι έρχεται ή τι πρόκειται να συμβεί, ο ενθουσιασμός και η αγωνία θα είναι πάντα μέσα σας.

Μια πολύ καλή μάσκα ματιών είναι αυτό το υπέροχο μαύρο μετάξι. Αυτή η ανέξοδη μάσκα μεταξιού είναι ιδανική για kinky παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα ή να τη χρησιμοποιήσετε ως μάσκα ύπνου. Το υλικό μετάξι είναι πολύ μαλακό για το πρόσωπο και τα μάτια σας. Η μάσκα αποκόπτει το φως αποτελεσματικά, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε το σεξ τυφλοί ή να κοιμηθείτε το βράδυ χαλαρά. Αυτή η μάσκα είναι μαλακή για την άνεσή σας. Περιλαμβάνει ένα λαστιχάκι στο πίσω μέρος για να ταιριάζει γύρω από το κεφάλι σας. Είναι, επίσης, ένα μέγεθος για να ταιριάζει σε όλους και είναι unisex. Γι’ αυτό, πάρτε μια μάσκα ματιών σήμερα και απολαύστε τον ύπνο μιας καλής νύχτας ή κάποιο παιχνίδι σεξουαλικού τύπου.

ΨΩΝΙΣΕ ΤΩΡΑ

fetish-fantasy-extreme-satin-love-mask

 

Leave a Reply