ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες το φαινόμενο της πρόωρης εκσπερμάτισης απασχολεί μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού. Σας παραθέτουμε ορισμένες προτάσεις για άμεσα ή και πιο μόνιμα αποτελέσματα.

ΚΡΕΜΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗΣ

Τοποθετείστε-επαλείψτε στην βάλανο-κεφαλή του πέους και κατά μήκος αυτού την ειδική αυτή κρέμα,20 με 30 λεπτά προ του σεξ, αφού συμβουλευτείτε πρώτα τις ενδείξεις και οδηγίες της κάθε κρέμας. Άλλωστε από τις οδηγίες θα ενημερωθείτε και για τα συστατικά της κάθε κρέμας που τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούν φυσικά και ασφαλή συστατικά. Οι ειδικές κρέμες αυτού του τύπου έχουν ως αποτέλεσμα να απευαισθητοποιούν ελαφρώς την εν λόγω σωματική περιοχή χωρίς όμως να αφαιρούν την αίσθηση της ερωτικής απόλαυσης. Ως αποτέλεσμα επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ.     

ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ

Έχετε ένα καυτό ραντεβού που κατά τα φαινόμενα θα καταλήξει σε σεξ; Προετοιμαστείτε κατάλληλα για να διαρκέσει η ερωτική συνεύρεση περισσότερο χρόνο. Πως;;;;;Φροντίστε μία με δύο ώρες πριν τη συνεύρεση να αυνανιστείτε. Με αυτόν τον τρόπο θα αποβάλλετε το άγχος και την πίεση, ενώ θα χαλαρώσετε τόσο, όσο πρέπει για μια μακρά και απολαυστική απόδοση.  

ΧΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΩΝ

Ορισμένα προφυλακτικά είναι ειδικά κατασκευασμένα για να καθυστερούν την εκσπερμάτιση. Αυτό το επιτυγχάνουν είτε λόγω της εμπλούτισής τους με λιπαντικό που επιβραδύνει την εκσπερμάτιση, είτε λόγω της χρήσης πιο πυκνού και χονδρού υλικού που περικλείει το πέος. Σας προσφέρουν πέρα από απόλαυση και επιπλέον λεπτά ευχαρίστησης..  

Τί πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια του σεξ

Προτιμήστε μια στάση του σεξ που θα κάνει πιο εύκολη και γρήγορη την εύρεση του σημείου G της συντρόφου σας και θα την φέρει πιο γρήγορα στον οργασμό. Η στάση όπου η σύντροφός σας ξαπλώνει μπρούμυτα ακουμπώντας στους αγκώνες της είναι ιδανική για πιο εύκολη εύρεση του σημείου G και πιο γρήγορη ολοκλήρωση και για τους δυο σας. Επίσης προτιμήστε στάσεις που δίνουν τον έλεγχο στη σύντροφό σας και της επιτρέπουν να ολοκληρώσει πιο γρήγορα.

Τί πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια του σεξ

Χρησιμοποιείστε παιχνίδια του σεξ που σχεδιάστηκαν για να περιορίζουν τη ροή του αίματος στο πέος σας και ταυτόχρονα να παρατείνουν την εκσπερμάτιση και την απόλαυσή σας. Ιδανικά παιχνίδια αποτελούν τα cock rings και τα cock sleeves που θα σας εντυπωσιάσουν.

Φροντίστε να ελέγξετε την εκσπερμάτισή σας, σταματώντας την διείσδυση όταν αισθάνεστε ότι φτάνετε κοντά σε αυτή και ασχοληθείτε με τα προκαταρκτικά. Αυτή η τακτική θα ικανοποιήσει τη σύντροφό σας, καθώς οι εναλλαγές θα κάνουν πιο ερεθιστικό το σεξ.

ΧΡΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΩΝ

Εξασκηθείτε μέσω του ελεγχόμενου αυνανισμού σε μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ. Προγραμματίστε να βρείτε χρόνο που θα είστε μόνοι, χαλαροί και ήρεμοι και αυνανιστείτε. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι να μην εκσπερματώσετε, αλλά όταν θα φτάσετε κοντά στο σημείο αυτό να σταματήσετε τον αυνανισμό. Στη συνέχεια ηρεμήστε και επαναλάβετε τον αυνανισμό. Ο αυνανισμός με τον τρόπο αυτό θα σας βοηθήσει να ελέγχετε καλύτερα και να παρατείνετε την εκσπερμάτιση σας.

Μέθοδος ΚΕΓΚΕΛ

Oι ασκήσεις Κεγκελ γυμνάζουν τους ηβοκοκκυγικούς μυς (τους μυς που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να διακόψουμε την ούρηση), γνωστούς και ως «μυς του σεξ». Προσπαθήστε να συστέλλετε τους μυς αυτούς, σαν να θέλετε να καθυστερήσετε την ούρηση και κρατηθείτε σε αυτή τη θέση για τουλάχιστον 5΄΄. Eισπνεύστε σε κάθε πίεση και στη συνέχεια εκπνεύστε, χαλαρώνοντας τους μυς. Kάντε 10-20 τέτοιες πιέσεις και σταματήστε αν αισθανθείτε πόνο. Bάλτε ως στόχο τις 100-200 τη μέρα (10 περίπου πιέσεις την ώρα). Για να δείτε αποτελέσματα στη σεξουαλική σας ζωή, εφαρμόστε τις ασκήσεις καθημερινά για ένα μήνα περίπου. Εξασκηθείτε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα, οπουδήποτε, αφού κανείς δεν πρόκειται να σας καταλάβει.

Επίσης ξαπλώστε ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα και ελαφρώς απομακρυσμένα μεταξύ τους. Tα πέλματα πρέπει να ακουμπούν στο έδαφος και τα χέρια να βρίσκονται στο πλάι. Eισπνεύστε, σφίγγοντας τους κοιλιακούς μυς και τους γλουτούς, και ανασηκώστε τη λεκάνη μέχρι να φτάσει η πλάτη σας σε ευθεία γραμμή. Αποφύγετε τη δημιουργία καμπύλης . Μείνετε σε αυτή τη θέση για τουλάχιστον 10΄΄. Eκπνεύστε καθώς ακουμπάτε στο πάτωμα και επαναλάβετε την άσκηση περίπου 10 φορές. Στην τελευταία επανάληψη, παραμείνετε με τη λεκάνη ψηλά και κάντε μικρές πιέσεις προς τα πάνω για 10΄΄. Eπαναφέρετε αργά το σώμα σας στο πάτωμα.

Ιδανικό θα ήταν να το εφαρμόσετε λίγο πριν την ερωτική πράξη, αφού διεγείρει τη σεξουαλική επιθυμία. 

Leave a Reply