ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΕΞ

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΕΞ

ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΕΞ

Νομίζεις πως έχεις δοκιμάσει τα πάντα αλλά υπάρχουν κάποιες απλές τεχνικές που ίσως δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα. Το βασικό είναι να μην σκέφτεσαι περίπλοκα, γιατί το θέμα είναι να ευχαριστηθείς κι εσύ. Το καλό το σέξ δεν είναι απαραίτητο να διαρκέσει όλη τη νύχτα, αλλά επίσης δεν πρέπει να γίνεται μόνο κατά τη διάρκεια διαλείμματος κάποιου τηλεοπτικού έργου. Το τέλειο quickie είναι αυθόρμητο, γεμάτο πάθος και επιθυμία. Μην περιμένετε για την τέλεια στιγμή….δημιουργείστε ΕΣΕΙΣ τη στιγμή.

 

Είναι σημαντικό τι φοράτε

sexy dressΝτυθείτε με στόχο την επιτυχία. Φορέματα και φούστες είναι ιδανικό ντύσιμο για ένα “γρήγορο”, καθώς είναι βολικά και άνετα και δεν χρειάζεται να καταναλώσετε χρόνο να τα βγάλετε τελείως. Επίσης αν φοράτε σέξυ εσώρουχα μην τα βγάλετε και αν γίνεται προτιμήστε το crotchless κιλοτάκι. Όταν είστε ντυμένη, το σέξ γίνεται πιο αυθόρμητο και πολλές φορές χωρίς καμία προετοιμασία.

Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες. Δεν χρειάζεται να βγάλετε τελείως το παντελόνι, ξεκουμπώστε απλά το φερμουάρ και ανεβάστε την αδρεναλίνη στα ύψη.

 

Κάντε στοματικό έρωτα

Ο στοματικός έρωτας πάντα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιχνίδια του σέξ. Σέξ δεν σημαίνει ότι πάντα πρέπει να έρθετε σε οργασμό μέσω της συνουσίας, μπορείτε να το πετύχετε μέσω στοματικού έρωτα και από τις δύο πλευρές.

Χρησιμοποιείστε λιπαντικό

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑΗ κάθε γυναίκα όσον αφορά την λίπανση, είναι πολύ διαφορετική, καθώς το ένα τρίτο των νεαρών γυναικών φαίνεται πως αντιμετωπίζει πρόβλημα κολπικής
ξηρότητας. Μια διείσδυση χωρίς την απαραίτητη λίπανση μπορεί να αφήσει αρκετό πόνο στις γυναίκες αλλά και να προκαλέσει διάφορες σοβαρές μολύνσεις, εμποδίζοντας την κορύφωση. Η λίπανση είναι ο τρόπος του σώματός σας για να σας ειδοποιήσει ότι είστε σε λειτουργία. Η χρήση λιπαντικού είναι επιβεβλημένη και ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα λίπανσης, είναι καλό να χρησιμοποιείται λιπαντικό, καθώς κάνει το σεξ πιο έντονο και ευχάριστο.

Τοποθεσία για σέξ

Η πιθανότητα να πιαστείτε την στιγμή που συνευρίσκεστε είναι συναρπαστική και μπορεί να σας ταρακουνήσει. Το σέξ εκτός κρεβατοκάμαρας είναι ιδανικό για ένα “γρήγορο”. Το μπάνιο είναι μια ιδανική τοποθεσία να περάσεις τέλεια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αδιάβροχο λιπαντικό για περισσότερη απόλαυση. Όπως επίσης σέξ μπροστά στο καθρέφτη μπορεί να σε ανανεώσει ερωτικά. Το να βλέπεις το παρτενέρ σου κατά τη διάρκεια τη συνεύρεσης είναι πολύ διεγερτικό.

Leave a Reply