Οδηγος Υλικων Παιχνιδιών Σεξ

Οταν επιλεγετε ενα παιχνιδι του σεξ,το υλικο είναι εξίσου σημαντικό, όσο η ισχύς, η αξία και η λειτουργία.
‘Οτι θεωρείται καλό για κάποιο άτομο, δεν θεωρείται τόσο καυτό για κάποιον άλλο.Ορισμένοι άνθρωποι έχουν αλλεργίες(π.χ. στο λατεξ) και άλλοι προσπαθούν να αποφύγουν τις φθαλικες ενωσεις.Οτιδήποτε σας ενδιαφέρει σε ένα συγκεκριμένο υλικο παιχνιδιού του Σεξ,εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ευκολότερη την εύρεση του ιδανικότερου παιχνιδιού,για εσάς,από το υλικό αυτό.

Παιχνίδια του σέξ απο Γυαλί

 

GLASS DILDOΤα γυάλινα παιχνίδια του σεξ εξελλισσονται σε ιδιαίτερα δημοφιλή,λόγω της ευστροφίας τους και της όμορφης εμφάνισης.Τα γυάλινα παιχνίδια του σεξ έχουν την ικανότητα να μπορούν να θερμαίνονται ή να ψύχονται για να αυξάνουν την απόλαυσή σας και έχουν μια σταθερή και άκαμπτη αίσθηση που προσφέρει αισθησιακή πίεση όπως τα μεταλλικά.
Κατασκευασμένα από ιδιαίτερα ανθεκτκό βοριοπυριτικό γυαλί,τα παιχίδια του σεξ είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και δεν θα θρυμματιστούν ακόμα και αν πέσουν στο έδαφος. Επίσης καθαρίζονται πολύ εύκολα μόνο με ζεστό νερό.
 •  Συμβατά με: Λιπαντικά με βάση το νερό ή τη σιλικόνη
 • Αίσθηση: Λεία και άκαμπτα
 • Οσμή: Άοσμα
 • Γεύση: Άγευστα

 Παιχνίδια του σέξ απο Jelly Rubber

CRYSTALL JELLIESΤο Jelly Rubber κατασκευάζεται από τα πιο φθηνά υλικά που υπάρχουν και μπορεί να χρωματιστεί και να απόκτήσει το σχήμα από οποιοδήποτε είδος.Ήταν ευρέως συνηθισμένο εδώ και πολλά χρόνια, να χρησιμοποιείται στην κατασκευή παιχνιδιών του σεξ,αλλά υπήρξε κάμψη στην προτίμησή του, λόγω της μεγάλης σύγχυσης γύρω από τις φθαλικες και χημικές ενώσεις, που αναμίχθηκαν με το λαστιχο για να κάνουν πιο ευέλικτα τα παιχνίδια του σεξ.Δεν περιλαμβάνουν όλα τα jelly rubber, φθαλικές ενώσεις, γι΄αυτό ελέγξτε πάντοτε τις ιδιότητες και τα υλικά του κάθε παιχνιδιού του σεξ, ώστε να ειστε σίγουροι.

To καουτσούκ που προστατεύει το δέρμα,στις ημέρες μας συχνά χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο για τα jelly rubber,προσφέροντας παρόμοιες ιδιότητες, αλλά χωρίς να περιέχει φθαλικες ενώσεις. Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ζελώδη παιχνίδια του σεξ, φροντίστε πρωτίστως να τα καλύψετε με προφυλακτικό και αν δεν τα χρησιμοποιείτε ποτέ μην τα τοποθετείτε μαζί (τα υλικά τους θα αντιδράσουν και θα λιώσουν). 
 • Συμβατά με:Λιπαντικά με βάση το νερό ή τη σιλικόνη
 • Αίσθηση:Μαλακά,ελαστικά και εύκαμπτα
 • Οσμή:Έντονη οσμή ελαστικού
 • Γεύση:Διακριτική ελαστική γεύση.
 • Μπορεί να περιέχει φθαλικές ενώσεις. Περιέχει λατεξ.

Παιχνίδια του Σέξ απο Λατέξ

AIRETED

Το λατεξ είναι μια μορφή ελαστικού που μπορεί να πάρει τη μορφή εξαιρετικά ερεθιστικών σχημάτων. Το λατέξ χρησιμοποιείται συχνά σε φουσκωτα παιχνίδια του σεξ, λόγω της ιδιαίτερης ευκαμψιας του και επίσης χρησιμοποιείται στην κατασκευή ελαστικών ρούχων από λατεξ.
Το λατέξ προσφέρει ευκαμψία και απόλαυση, ενώ διαθέτει ένα μαλακό φινίρισμα που μπορεί να γυαλιστεί με ενα λιπαντικό σιλικόνης ή γυαλιστικό λάτεξ για να αποκτήσει μια λεία και υγρή όψη.
Το λατέξ απαιτεί μια ιδιαίτερη μεταχείριση όταν πρόκειται να καθαριστεί.Βεβαιωθείτε ότι θα το ψεκάσετε με ένα αντιβακτηριακό καθαριστικό για παιχνίδια του σεξ και στεγώστε το πολύ καλά πρίν του ρίξετε μια σκόνη ανανέωσης.Η σκόνη ανανέωσης θα βοηθήσει το ελαστικό να παραμείνει μαλακό,ευλύγιστο και εύκαμπτο.
 • Συμβατά με:Λιπαντικά με βάση το νερό ή τη σιλικόνη
 • Αίσθηση:Μαλακά,ελαστικά και εύκαμπτα
 • Οσμή:Διακριτική οσμή ελαστικού
 • Γεύση:Διακριτική ελαστική γεύση.
 • Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις. Περιέχει λατεξ.

 

Μεταλλικά Παιχνίδια του Σέξ

METAL

Το μέταλλο διαθέτει όλα τα προσόντα που απαιτούνται για ένα εξαιρετικό παιχνίδι του σεξ (δεν είναι πορώδες,είναι αδιάβροχο,προστατεύει το δέρμα,είναι συμβατό με όλα τα λιπαντικά και σούπερ ανθεκτικό.
Παρόλα αυτά, δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένα από συμπαγές ανοξείδωτο ατσάλι, τα μεταλλικά παιχνίδια του σεξ είναι ελαφρώς βαρυά και η άκαμπτη αίσθησή τους είναι λίγο υπερβολική για ορισμένα άτομα.Οι λάτρεις της σφιχτής πίεσης θα ικανοποιηθούν από την βαρύτητά τους και την επίδρασή τους στα πιο ερωτικά τους σημεία.
 • Συμβατά με:Λιπαντικά με βάση το νερό ή τη σιλικόνη
 • Αίσθηση:Λεία, ψυχρα και άκαμπτα
 • Οσμή:Άοσμα
 • Γεύση:Άγευστα.
  Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις. Δεν περιέχει λατεξ.

 

Παιχνίδια του Σέξ από Πλαστικό

Dildo Sex toy

Σκληρό και υγιεινό, άκαμπτο φτιαγμένο από ακρυλονιτρίλιο βουταδιένιο στυρόλιο πλαστικό (πλαστικό τύπου ABS για εμάς), αποτελεί το αγαπημενο υλικό για τις δονούμενες σφαίρες(vibrating bullets)και τα classic vibes.Το πλαστικό μεταφέρει εξαιρετικά τις δονήσεις και επιτρέπει σφιχτή και ισχυρή διέγερση.Είναι επίσης συμβατά με όλα τα λιπαντικά και καθαρίζονται έυκολα.
Αν προτιμάτε ένα μεταξένιο άγγιγμα, αλλα επιθυμείτε την σφιχτή αίσθηση, αναζητήστε το πλαστικό παχνίδι του σεξ με λεία επικάλυψη (smooth coated plastic).Αυτό αποτελεί πλαστικό τύπου ABS που έχει αποκτήσει μια λεία ελαστικοποίηση ή πολυρεθανική επικάλυψη.
 • Συμβατά με:Λιπαντικά με βάση το νερό ή τη σιλικόνη
 • Αίσθηση:Λεία,σκληρά και ισχυρά
 • Οσμή:Άοσμα
 • Γεύση:Άγευστα. Δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις. Δεν περιέχει λατεξ.

Παιχνίδια του Σέξ με Ρεαλιστική αίσθηση

PUSSY & ASS

Τα Παιχνίδια του σεξ με Ρεαλιστική Αίσθηση αποτελούν μια ευρέως διαδεδομενη κατηγορία παιχνιδιών του σεξ, κατασκευασμένα από υλικά που είναι σχεδιασμένα να είναι φυσικά τόσο στην όψη όσο και στην αίσθηση.
Αγοράζοντας ένα παιχνίδι του σεξ με ρεαλιστική αίσθηση όπως τα γυναικεία ομοιώματα, θα σας προσφέρει μια ιδιαίτερα ρεαλιστική εμπερία (επιπλέον διατηρεί την θερμότητα για να προσαρμόζεται στη θερμοκρασία του σώματος).

 

 

Παιχνίδια του Σέξ απο Σιλικόνη

G-SPOT HIGH END RECHARGEABLE

Η σιλικόνη συχνά χρησιμοποιείται στα σχέδια των παιχνιδιών του σεξ και διακρίνεται για το μη πορώδες φινίρισμά της και τις υποαλλεργικές ιδιοτητες
Αρκετές εταιρείες κατασκευής παιχνιδιών του σεξ στρέφονται πλέον στην σιλικόνη, ως βασικό τους υλικό, καθώς είναι εύκολο στον καθαρισμό, προσφέρει φοβερή αισθηση και είναι ανθεκτικό στο χρόνο. Τα παιχνίδια του σεξ απο σιλικόνη όπως οι θαυμάσιες σειρές RABBITS είναι σφιχτές, ευέλικτες ή άκαμπτες και είναι τόσο ανθεκτικές στο χρόνο που δεν πρόκειται ποτέ να τις αντικαταστήσεις.
Μην χρησιμοποιείτε ποτέ λιπαντικά σιλικόνης με τα παιχνίδια του σεξ απο σιλικόνη.Τα λιπαντικά σιλικόνης μπορεί να υποβαθμίσουν την ποιότητα του παιχνιδιού του σεξ, για το λόγο αυτό χρησιμοποιείστε λιπαντιά με βάση το νερό.
 • Συμβατά με: Μόνο με λιπαντικά που έχουν βάση το νερό
 • Αίσθηση:Μαλακά και διαμορφώνονται εύκολα
 • Οσμή:Άοσμα
 • Γεύση: Άγευστα. Δεν περιέχουν φθαλικές ενώσεις.Δεν περιέχουν λατέξ

Παιχνίδια του Σέξ απο ελαστικό προστασία δέρματος 

DOLPHIN VIBRATOR

Σε αντίθεση με άλλα υλικά κατασκευής παιχνιδιών του σεξ, το ελαστικό προστασίας δέρματος δεν υποβάλεται στην ίδια διαδικασία μαλάκυνσης που συμπληρώνει φθαλικές ενώσεις.Όπως δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις, έτσι δεν περιέχει και λατεξ. Για τους γνώστες, ονομάζεται επίσης και TPE/TPD(θερμοπλαστικό ελαστομερές/ελαστικό).
Συχνα χρησιμοποιείται στα rabbit vibrators. Είναι αρκετά σφιχτό και προσφέρει τη σωστή δόση διέγερσης που χρειάζονται οι οργασμοί του σημείου G ή του σημείου P.
 
 • Συμβατα με:Λιπαντικά με βάση το νερό
 • Αίσθηση:Μαλακά, ελαστικά και σφιχτα
 • Οσμή:Διακριτική οσμή βερνικιού νυχιών
 • Γεύση:Άγευστα. Δεν περιέχουν φθαλικές ενώσεις.Δεν περιέχουν λατέξ.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών,που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό παιχνίδι του σεξ. Μπορείτε να στείλετε email στο info@treatforu.gr ,να τηλεφωνήσετε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ένας επιπλεον τρόπος εύρεσης λύσης για συμβουλές σε θέματα παιχνιδιών του σεξ είναι το Treatforu Forum, όπου η κοινότητά μας είναι έτοιμη να σας παρέχει γνώμες και συμβουλές

 

Leave a Reply