ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι λίγο “tricky” καθώς μερικοί το αγαπούν και άλλοι το σιχαίνονται. Πρέπει όμως να ξεπεράσεις το ζήτημα των λεκέδων και το φόβο μη λερώσω. Άλλωστε το σεξ αν δεν είναι βρώμικο δεν έχει πλάκα. Δυστυχώς πολύ κόσμος λόγω το ότι έχει ταμπού και προκαταλήψεις χάνει πολλές σεξουαλικές απολαύσεις από τη ζωή. Η μεγαλύτερη πλειοψηφία των ανθρώπων εκφράζει μία αηδία αν ακούει για σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου. Υπάρχει και μια κατηγορία ανθρώπων ενώ δεν έχουν πρόβλημα, ντρέπονται κοινωνικά να το εκφράσουν και προτιμάνε να παραμένουν αρνητικοί.

Επειδή όμως δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού και προκαταλήψεις σας δίνουμε 5 λόγους για τους οποίους το σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι καλό.

 1. Τα φυσικά υγρά είναι είναι καλύτερα από λιπαντικό.

Το λιπαντικό είναι πολύ καλό και απαραίτητο μερικές φορές αλλά κατά τη διάρκεια της περιόδου μπορείς να βασιστείς στο δικό σου σώμα. Επίσης όσο πιο υγρό τόσο πιο καλό.

2. Θεραπεύει τις κράμπες και τους πόνους

Οι πόνοι και οι κράμπες είναι ότι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα. Το σεξ απελευθερώνει διάφορες ουσίες όπως οξυτοκίνη, ενδορφίνη και ντοπαμίνη που σε κάνουν να νιώθεις καλά και σε ανακουφίζουν από το πόνο και τις κράμπες.

3. Έχεις περισσότερη διάθεση για σεξ

Κατά τη διάρκεια της περιόδου οι ορμόνες παίζουν με τα νεύρα σου και η ψυχολογία σου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Το σεξ είναι αυτό που θα βοηθήσει να τονώσει το σώμα και το μυαλό

4. Μειώνει τη διάρκεια της περιόδου

Όταν έρχεσαι σε οργασμό ή όταν έχεις περίοδο συστέλλεται η μήτρα σου. Με τη βοήθεια του οργασμού θα προστεθούν περισσότερες συστολές και ο οργανισμός θα επιτυγχάνει τη διαδικασία να ξεφορτώσει ότι δεν χρειάζεται.

5. Το σεξ ρυθμίζει το κύκλο της περιόδου

Αν και δεν είναι βέβαιο αλλά υπάρχουν έρευνες που υποστηρίζουν ότι τι σεξ μπορεί να διορθώσει τον κύκλο της περιόδου.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

 

Leave a Reply