Bondage για αρχάριους

ΦΕΤΙΧΙΣΤΙΚΑ BLOG

ΟΔΗΓΟΣ BONDAGE

Αποφασίσατε να εμπλουτίσετε τη σεξουαλική σας ζωή με στοιχεία σχέσης συναινετικής υποδούλωσης; Να δημιουργήσετε μεταξύ του συντρόφου σας και εσάς σχέσης "αφεντικού και δούλου"; Τελικά επιθυμείτε να ανεβάσετε την ερωτική σας σχέση σε άλλα επίπεδα απόλαυσης και ηδονής μέσα από την πλήρη υποταγή και τις διαταγές; Με τα ακόλουθα στοιχεία θα το κατορθώσετε με τον καλύτερο τρόπο.   

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη χρήση στοιχείων bondage στη σεξουαλική σας σχέση, είναι η συναίνεση του συντρόφου σας και φυσικά η αμοιβαία αίσθηση εμπιστοσύνης. Γνωρίζοντας πως μέσα από το παιχνίδι της υποταγής, είστε ασφαλείς στα χέρια του συντρόφου σας, είναι σίγουρο ότι θα φτάσετε στην απόλυτη σεξουαλική ευχαρίστηση .Για το λόγο αυτό πριν βουτηχτείτε στον αισθησιακό κόσμο του bondage, συμφωνήστε μεταξύ σας ότι με τη χρήση ορισμένων λέξεων θα αυξάνονται, θα μειώνονται ή ακόμα θα διακόπτονται οι ενέργειες υποταγής. Είναι πιθανό, ορισμένες στιγμές κατά τη διάρκεια του bondage,να επιθυμήσετε ένα διάλειμμα, οπότε η γνώση εκ των προτέρων πως με τη χρήση μιας συγκεκριμένης λέξης, θα υπάρξει "απεμπλοκή", προσδίδει αίσθημα ασφάλειας. Με αυτό τον τρόπο, ενισχύετε την σχέση σας και την αίσθηση ασφάλειας μεταξύ σας, γνωρίζετε καλύτερα τον σύντροφό σας, αφού συνειδητοποιείτε τόσο τα δικά σας όρια, όσο και τα όρια του συντρόφου σας, αποκτάτε επιπλέον εμπιστοσύνη σε αυτόν και όντας χαλαροί και απελευθερωμένοι, πετυχαίνετε τον στόχο σας. Εξάλλου με το bondage πρέπει να επιδιώκεται η ευχαρίστηση και των δυο συμμετεχόντων.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ

Με το bondage γνωρίζετε τόσο τα δικά σας, όσο και τα όρια του συντρόφου σας. Γνωρίζετε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε, προκειμένου να γνωρίσετε την απόλυτη απόλαυση, αλλά και μέχρι που φτάνουν τα όριά σας προκειμένου να ικανοποιηθεί ο σύντροφός σας. Αυτό βέβαια ισχύει και για τον σύντροφό σας. Αν δεν επιθυμείτε τον πόνο, πρέπει να ξέρετε ότι ο πόνος δεν είναι αποκλειστικό στοιχείο του bondage.Ενδεικτικά αναφέρουμε τη χρήση χνουδωτών χειροπέδων, αισθησιακών σχοινιών και μαστιγίων πειράγματος.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Πρωταρχικός στόχος του bondage είναι η απόλαυση. Και όταν λέμε απόλαυση, εννοούμε φυσικά την απόλαυση όλων των συμμετεχόντων. Σεβαστείτε τις επιθυμίες και τα όρια του συντρόφου σας και απαιτείστε τον ανάλογο σεβασμό και από την πλευρά του άλλου. Έτσι θα κατορθώσετε την αμοιβαία απόλαυση και θα δώσετε νέες διαστάσεις στην σεξουαλική σας ζωή.  

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΡΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ (ROLE PLAY)

Ένας καταπληκτικός τρόπος για να μπείτε για τα καλά στο νόημα του bondage είναι η μεταμφίεση του συντρόφου σας και εσάς, σε ρόλους που ικανοποιούν τις επιθυμίες και φαντασιώσεις σας. Όλα βέβαια ξεκινούν από το μυαλό σας και την διάθεση και ικανότητα να μπείτε στο ρόλο του αφέντη ή της αφέντρας, του "δούλου" ή της "δούλας", αυτού που δίνει τις εντολές και αυτού που τις δέχεται και τις εκτελεί. Το μέσο για την επιτυχία των ρόλων αυτών αποτελούν τα σέξυ εσώρουχα που σας μεταμορφώνουν πραγματικά σε δεσποτική αφέντρα ή δούλα. Δερμάτινα καυτά εσώρουχα, σέξυ φουστίτσες αστυνομικίνων, μαθητριών, καμαριέρων κ.α. θα σας ανάψουν αυτόματα. Εξαρτάται από την διάθεση σας αν θα δίνετε εσείς τις εντολές και θα απαιτείτε την εκτέλεσή τους ή θα είστε μια σκλάβα έτοιμη για όλα. Αποκαλύψτε τις πιο κρυφές επιθυμίες που θα σας προσφέρουν ρίγη ηδονής.

ΔΕΘΕΙΤΕ ΑΦΟΒΑ

Αφού συμφωνήσατε με τον σύντροφό σας τον ρόλο του καθενός, προχωρήστε ένα βήμα πιο πέρα και δέστε τα χέρια ή τα πόδια σας ή του συντρόφου σας. Χρησιμοποιήστε μαλακά και ευχάριστα δεσμά (μεταξωτά ή σατέν μαντήλια, σχοινιά, χνουδωτές χειροπέδες, γραβάτες κλπ.) και ακινητοποιήστε τον στο κρεβάτι .Δέστε του τα μάτια και αγγίξτε τον απροειδοποίητα και ελαφρά για λίγο σε διάφορα σημεία του κορμιού του. Τώρα έχετε εσείς τον απόλυτο έλεγχο και μπορείτε να του επιβάλλετε κάθε "ποινή" σας ικανοποιεί, όταν δεν υπακούει.

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΕΞΥ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΑΣ 

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ – ΔΕΣΙΜΑΤΑ

Ακόμη και τα πιο καινούργια bondage kit χρειάζονται κάποιους περιορισμούς. Δοκιμάστε τα δεσίματα με τα σχοινιά, τις μαλακές χειροπέδες ή τα δεσίματα που είναι μαλακά στο δέρμα σας και δεν αφήνουν οποιαδήποτε αποκαλυπτικά σημάδια. 

ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΤΙΩΝ

Η μάσκα ματιών είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να τονωθούν οι αισθήσεις σας, που οδηγούν σε μια εντονότερη, δημιουργική και χαλαρωτική εμπειρία. 

ΜΑΣΤΙΓΙΑ

Τα μαστίγια φτιάχνονται από μαλακά υλικά, και σχεδιάζονται για γαργάλημα, να πειράζουν και να υποκινούν τις αισθήσεις σας. 

“ΚΟΥΠΙ”

Εάν είστε έτοιμοι για κάποιο σοβαρό ξύλο επενδύστε σε ένα “κουπί”. Υπάρχουν αρκετά να επιλέξετε ώστε να σας προσφέρουν  μέγιστη ευχαρίστηση και ελάχιστο πόνο.

 

 

Leave a Reply