Ποιος είναι ο καλύτερος δονητής για μια ευαίσθητη κλειτορίδα

Ποιος είναι ο καλύτερος δονητής για μια ευαίσθητη κλειτορίδα

Ποιος είναι ο καλύτερος δονητής για μια ευαίσθητη κλειτορίδα

Ο οργασμός που προκαλείται από έναν δονητή είναι πολύ έντονος και η κλειτορίδα θεωρείται ως σύνδεσμος σεξουαλικής ευχαρίστησης για τις γυναίκες.

Όλοι έχουν τις δικές τους συμβουλές και κόλπα για τη διέγερση της κλειτορίδας, αλλά αυτό που συχνά παραβλέπετε είναι ο τεράστιος αριθμός γυναικών με πιο ευαίσθητη κλειτορίδα.

Όπως και με το σώμα του καθενός, η ευχαρίστηση που μπορεί να επιτευχθεί από το σεξ και τον αυνανισμό έρχεται με το να γνωρίζετε το σώμα σας και τι λειτουργεί σε αυτό.

Έτσι έχω επιλέξει μερικούς από τους καλύτερους δονητές για να σας βοηθήσει στην αποκορύφωση της ηδονής.

Lipstick

Οχι δεν πρόκειται για ένα απλό κραγιόν. Είναι το Lipstick δονητής από το www.treatforu.gr σε εμφάνιση κραγιόν για να ξεγελά τους αδιάκριτους.

 

Sux Butterfly

Μια εναλλακτική λύση του δονητή είναι ο κλειτοριδικός δονητής αλλά και για πρωκτική διέγερση. Το πρόβλημα με τους οργασμούς από την κλειτορίδα και το σημείο G είναι ότι κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και θέλει διαφορετική πίεση πάνω σε αυτά τα σημεία. Η προεξοχή του συγκεκριμένου sex toy, σας δίνει απόλυτο έλεγχο τόσο πάνω στην πίεση και την τριβή όσο και πάνω στο ρυθμό.

Pure Lilac Vibes Rabbit

Ο Vibes Rabbit δονητής σχεδιασμένος για κλειτοριδικό οργασμό, χάρη στο

“κλαδάκι” που προεξέχει από τον κορμό του δονητή. Διαθέτει ισχυρή δόνηση και κορυφή έχει σχεδιαστεί να γέρνει λίγο για να μπορεί να βρίσκει και να ικανοποιεί καλύτερα το g-spot.

Leave a Reply