ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ KINKY

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ KINKY

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ KINKY

Εχει μεγάλη σημασία να ξέρετε τι σας αρέσει και τι όχι, αλλά δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που πέφτουν στην παγίδα της ρουτίνας και βολεύονται με τον τρόπο που λειτουργεί για αυτούς και δεν προσπαθούν να πειραματιστούν σε κάτι καινούριο.
Μερικές από τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες που θα έχετε, πολύ πιθανόν να προέρχονται ως αποτέλεσμα τολμηρής προσπάθειας να δοκιμάσετε καινούρια και διαφορετικά πράγματα.
Η σκέψη βέβαια ότι κάτι θα πάει στραβά και θα έχει καταστροφικό αποτέλεσμα θα σας δημιουργήσει απωθητική διάθεση, αλλά αν εσείς και ο σύντροφό σας έχετε θετική στάση τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε καλά.

FETISH FANTASY SERIES PLEASURE TAPE REDΟ καλύτερος τρόπος να ξεκινήσετε είναι να χρησιμοποιήσετε FETISH FANTASY SERIES PLEASURE TAPE RED

Χρησιμοποιείστε Pleasure Red Tape, η οποία είναι πολύ οικονομική, εύκολη στη χρήση και αποτελεσματική. Είναι πολύ σημαντικό να απολαμβάνετε κάθε σεξουαλικό παιχνίδι.
Τα ερωτικά παιχνίδια που συσχετίζονται με το bondage έχουν να κάνουν με τον έλεγχο της κατάστασης και αλλαγή ρόλων.

 

breast clipΜικρές φετιχιστικές διαδικασίες χρησιμοποιούνται συχνά προκειμένου να επαυξήσουν την ερωτική διέγερση και την ανανέωση μιας κουρασμένης ερωτικής σχέσης. Οι διαδικασίες αυτές είναι χρήσιμες, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υποκαθιστούν αλλά απλά εμπλουτίζουν το ερωτικό παιχνίδι και εφόσον δεν ενοχλούν την ερωτική σύντροφο.
Η σεξουαλική ευχαρίστηση και ο πόνος περιλαμβάνονται στην ίδια απελευθέρωση πολλών από τις ίδιες χημικές ουσίες του εγκεφάλου όπως είναι οι ενδορφίνες και η σεροτονίνη. Αυτές οι χημικές ενώσεις οδηγούν ορισμένους ανθρώπους στην απόλαυση του πόνου κατά τη διάρκεια του σέξ.

Είναι πολύ σημαντικό να προκαλείτε πόνος ως μέρος του παιχνιδιού και της ευχαρίστησης και όχι να βλάψετε τον/την σύντροφό σας.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Breast Clip τα οποία είναι το τέλειο παιχνίδι για τη διερεύνηση αντοχής στο πόνο. Προκαλούν ένα συνεχή πόνο με ρυθμιζόμενα κουμπιά.

• Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το FETISH FANTASY SERIES SPREAD EAGLE SLING το οποίο δεν προκαλεί πόνο αλλα αφήνετε την φαντασία σας να κυριαρχήσει και απολαμβάνετε κάθε στιγμή καθώς είστε υπό έλεγχο. Το γεγονός ότι εσείς είστε δεμένες και ο σύντροφό σας αποφασίζει τι θα σας κάνει, είναι πολύ ελκυστικό και τολμηρό.

FETISH FANTASY SERIES SPREAD EAGLE SLING

Leave a Reply