ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ

Είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφος σου να μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις να ξεπεράσεις αρνητικές εμπειρίες και συμπεριφορές και να ανοίξει το δρόμο για πιο θετική μελλοντική σεξουαλική σχέση. Βέβαια, είναι χρήσιμο να υπάρχουν ανοιχτές συζητήσεις σχετικά με τα προβλήματα, αλλά εάν και ο σύντροφό σας είναι σε άρνηση σχετικά με ορισμένες συμπεριφορές, οι παρακάτω συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη σχέση σας. Το κλειδί πάντως για μια υγιείς σχέση είναι η επικοινωνία και ειλικρίνεια.

Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς πρώτα με τον εαυτό μας και μετά με τους άλλους. Πρέπει να εκφράζετε τα συναισθήματά σας και να μιλάτε ανοιχτά. Κανείς δεν θα σας καταλάβει εάν δεν πείτε τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί ή σας στεναχωρεί.

  • Μην κριτικάρετε ή γκρινιάζετε. Αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Δεν βοηθάει καθόλου στη σχέση σας. Με το να υποβιβάζετε τον σύντροφό σας, το μόνο που θα κερδίσετε είναι αρνητικά συναισθήματα και θυμό.
  • Κάνετε ένα πράγμα κάθε μέρα για τον σύντροφό σας, δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο. Ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα “ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ” είναι αρκετό.
  • Μην νομίζετε ότι είστε τέλειοι. Η πιθανότητα να αντιστραφούν οι ρόλοι και να πληγωθεί το εγώ σας είναι μεγάλο.
  • Μην επαναλαμβάνετε την ίδια συζήτηση. Θα κουράσει και εσάς και τον σύντροφό σας. Μάθετε να συγχωρείται και να προχωράτε στο επόμενο θέμα.

Αφιερώστε χρόνο στη σχέση σας

Οι πολλές ώρες εργασίας σημαίνει ότι ο χρόνος που περνάτε μαζί είναι σπάνιος. Αν και είναι δύσκολο και οι δύο να βρείτε ποιοτικό χρόνο να περάσετε μαζί, προσπαθήστε να βρίσκεστε τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα να βγαίνετε έξω. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο ακριβό εστιατόριο, αλλά καλά είναι να είστε μακριά από το σπίτι.

Αν πάλι δεν μπορείτε να βγείτε, μαγειρέψτε ένα ωραίο δείπνο και αν έχετε και κεριά να ανάψετε ακόμα καλύτερα.

Βάλτε το παιχνίδια στη ζωή σας

Sex toys σας ωθούν να ανακαλύψετε καινούριους μεθόδους παιχνιδιού και μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε εκπληκτικούς οργασμούς. Δοκιμάστε το δακτύλιο πέους ή το vibrating panties. Εάν τα έχετε ήδη δοκιμάσει, τότε δοκιμάστε τα πρωκτικά παιχνίδια  ή το προστάτη massagers.

Δημιουργείστε μυστήριο στο παιχνίδι

Γίνετε τολμηροί στη κρεβατοκάμαρα και χρησιμοποιείστε φετιχιστικά (bondage) το οποίο θα σας ανεβάσει λίγο τους χτύπους της καρδιάς. Εάν είναι η πρώτη σας φορά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μάσκες και χειροπέδες.

Τα φετιχιστικά προϋποθέτουν εμπιστοσύνη και κατανόηση μεταξύ του ζευγαριού.

Κάνετε τη φαντασία πραγματικότητα

Σεξ με άγνωστο, είναι η κρυφή φαντασία των περισσότερων ανθρώπων. Μπορείτε να κάνετε τη φαντασία πραγματικότητα με το να προσποιηθείτε ότι είστε κάποια άλλη βάζοντας μια σέξυ στολή. Όπως να γίνεται waitress, maid, nun ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει.

Τί πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια του σεξ
Τί πρέπει να προσέξετε κατά τη διάρκεια του σεξ

Leave a Reply