Σεξ χωρίς σεξουαλική επαφή: Συμβουλές για την διέγερση Χωρίς Διείσδυση

Σεξ χωρίς σεξουαλική επαφή: Συμβουλές για την διέγερση Χωρίς Διείσδυση

Σεξ χωρίς σεξουαλική επαφή: Συμβουλές για την διέγερση Χωρίς Διείσδυση 

συμβουλές σεξ icoΌταν μιλάμε για σεξ, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων είναι «πέος και κόλπος». Ωστόσο, ενώ αυτό δεν είναι λάθος, υπάρχουν τόσοι πολλοί άλλοι τρόποι για να δίνουν και να λαμβάνουν ευχαρίστηση παρά μέσω της διείσδυσης που είναι εξίσου ευχάριστες όπως και κάθε άλλο είδος του σεξ. Διεισδυτική σεξουαλική επαφή φαίνεται πάντα να είναι η κατάληξη  αλλά πολλοί επιλέγουν να έχουν διαφορετικούς τύπους σεξ αντ 'αυτού.

Σας παρουσιάζω τις κορυφαίες επιλογές για σεξ χωρίς διείσδυση. Μερικές από αυτές τις προτάσεις θα μπορέσουν να καταλήξουν να είναι τα καινούρια αγαπημένα ερωτικά παιχνίδια, ή θα μπορούσε να μην τα δοκιμάσετε ξανά, αλλά  τουλάχιστον θα έχετε δοκιμάσει διαφορετικούς μεθόδους.

Γιατί δεν θέλετε διείσδυση;

Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από λόγους για τους οποίους ένα άτομο μπορεί να επιλέξει να μην έχει τη διεισδυτική σεξουαλική επαφή, που κυμαίνονται από ιατρικούς λόγους μέχρι το ότι απλά κάποιοι δεν απολαμβάνουν την αίσθηση.

Για παράδειγμα, κάποια γυναίκα  είναι σε περίοδο εμμηνόπαυσης και είναι  μια κατάσταση που προκαλεί ξηρότητα και φαγούρα στην ευαίσθητη περιοχή. Ως εκ τούτου, διεισδυτικό σεξ είναι έξω από το ερώτημα καθώς είναι πάρα πολύ επίπονο, έτσι προτιμά να έχει το στοματικό σεξ ο αμοιβαίος αυνανισμός με τον σύντροφό της.

Να θυμάστε πάντα ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί το οποίο καθορίζει τα όριά σας με το σύντροφό σας και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα.

“Παίδεμα” του στήθους

Παίδεμα του στήθουςΞέρατε ότι μερικοί άνθρωποι μπορούν να επιτύχουν οργασμό μόνο με το παιχνίδι της θηλής;  Μια αντλία θηλής  ή ένα breast clip είναι κάτι που θα απολαύσετε  με μεγάλη ευχαρίστηση.

Αν η σκέψη της θηλής σας φοβίζει και πείτε "Ωχ!" αντί τ "Ααχ!", μην ανησυχείτε. Υπάρχει κάτι εκεί έξω για σας όπως το μαστίγιο με το χνούδι που σας γαργαλάει το FETISH FANTASY SERIES WHIP και μπορείτε όλοι να το προσθέσετε στη διασκέδαση.

Το παιχνίδι του στήθους όπου ένα άτομο βάζει το πέος του ανάμεσα στα στήθη σας και  ωθεί το στήθος σας μαζί με το πέος του για να παρέχει τριβή και σφίξιμο είναι μια άλλη επιλογή, αν εσείς και ο σύντροφός σας απολαυμάνετε το παιχνίδι του μαστού.

Η αποτελεσματικότητα δεν εξαρτάται από το μέγεθος του στήθους σας και τη θέση στην οποία βρίσκεστε, αλλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βαρύτητα προς πλεονέκτημα σας (βασικά, μην ξαπλώνετε τελείως κάτω  με την πλάτη σας).

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε να χρησιμοποιήσει άφθονο λιπαντικό για επιπλέον απόλαυση

 

Βγάλετε από τα κουτιά τα παιχνίδια

vibratorΧρησιμοποιώντας δονητές στη σύντροφό σας μπορεί να φαίνεται άβολα στην αρχή, ειδικά αν δεν είστε βέβαιοι αν θα το απολαύσει, αλλά με την  σωστή επικοινωνία μεταξύ

 σας θα μπορέσετε να καταλάβετε τι της αρέσει και αυτή η μέθοδος  μπορεί να φέρει τη σχέση σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο οικειότητας.

Θα σας συμβούλευα κάτι μικρό και απλό στη αρχή για να εξοικειωθείτε και οι δύο με την ιδέα ενός δονητή.

Παρουσιάζοντας  παιχνίδια κατά τη διάρκεια του αμοιβαίου αυνανισμού θα απολαύσετε μια καινούρια εμπειρία, ειδικά αν είναι ένα τηλεχειριστήριο με ελεγχόμενη δόνηση. Η αλλαγή ο πειραματισμός σε καινούρια πράγματα  θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο.

Στοματικό Σέξ

Αυτή είναι αγαπημένη πράξη πολλών ζευγαριών. Ο σύντροφός σας εστιάζει την προσοχή του, σε σας και την ευχαρίστηση σας, σε μια περιοχή που πολλοί άνθρωποι αισθάνονται άβολα.

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται αρκετά νευρικοί και δεν μπορούν να χαλαρώσουν όταν ο σύντροφός τους πάει “κάτω”.  Η λύση για να διευκολύνει τα νεύρα σας είναι να κάνετε ντους εκ των προτέρων, χαμηλώστε τα φώτα, και βεβαιωθείτε ότι είστε σε μια θέση άνετη και για τους δυο σας. Μετά, δεν θα θέλετε να βιαστείτε!

Χρησιμοποιείστε αρωματισμένα λιπαντικά τα οποία μπορεί να ενισχύσουν την εμπειρία σας και να το απολαύσετε, ειδικά αν είστε νευρικοί για το τι γεύση έχετε.

Αν δεν είστε σίγουροι για την τεχνική σας, μην διστάσετε να ζητήσετε από το σύντροφό σας πώς να το κάνετε (αλλά να θυμάστε, ότι είναι αγένεια να μιλάτε με το στόμα σας γεμάτο).

Leave a Reply