ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

Ένα από τα βασικά στοιχεία που θεμελιώνουν, εξελίσσουν και βελτιώνουν τις διαπροσωπικές σχέσεις είναι η αίσθηση της οικειότητας. Η αίσθηση της οικειότητας «λύνει» τον άνθρωπο, τον κάνει να αισθάνεται άνετα προς τον συνάνθρωπό του και τον φέρνει πιο κοντά του. Αφού λοιπόν επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις, φαντάσου την επιρροή της, στις σχέσεις ενός ζευγαριού. Το βλέμμα του συντρόφου σου, το άγγιγμά του, απλές λέξεις που τον ή σε χαρακτηρίζουν, αποτελούν ορισμένα ελάχιστα δείγματα που ενεργοποιούν αυτή την απολαυστική αίσθηση οικειότητας ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Άλλωστε η αίσθηση οικειότητας προς τον σύντροφό μας, μας απελευθερώνει απέναντί του, μας δημιουργεί ευχάριστη διάθεση, διώχνει τις μαύρες σκέψεις, το άγχος και τους προβληματισμούς που μας κατακλύζουν και μας εξυψώνει σε επίπεδα ηρεμίας, χαλάρωσης και διάθεσης για συντροφικότητα, που αποτελούν συστατικά αναγκαία για τη βελτίωση της σχέσης. Ειδικότερα ζευγάρια με μακρόχρονη σχέση, όπου η φθορά του χρόνου και της καθημερινότητας, επηρεάζουν την σχέση, είναι απαραίτητο να αφιερώσουν το χρόνο και τη διάθεσή τους για να αναζητήσουν και να βιώσουν ξανά τα στοιχεία εκείνα που τους έφεραν κοντά και έκαναν τον καθένα τους να νιώσει για τον άλλο πόθο, έρωτα και το αίσθημα της συμπόρευσης στη ζωή.

ΦΛΕΡΤΑΡΕΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

Θυμάστε τη στιγμή που πρωτοκοιταχτήκατε; Την στιγμή που πλησιάσατε για πρώτη φορά ο ένας τον άλλο; Την στιγμή που φλερτάρατε; Οι στιγμές αυτές αποτελούν τον θεμέλιο λίθο πάνω στον οποίο χτίστηκε η σχέση σας. Και όμως οι στιγμές αυτές, για πολλά ζευγάρια, έχουν πλέον μπει για τα καλά στο χρονοντούλαπο της λήθης και αναφέρονται συνήθως μόνο σε συζητήσεις επετείων, απλά ως περιστατικά, χωρίς να γίνεται αντιληπτό ότι ακόμα και η απλή αναφορά τους τότε, προκαλεί ευχάριστα αισθήματα στο ζεύγος . Ξαναζήστε ανάλογες στιγμές με το ταίρι σας. Φλερτάρετε μεταξύ σας, όπως τα πρώτα σας ραντεβού και δημιουργήστε ατμόσφαιρα που θα επαναφέρει εκείνη την ελκυστική οικειότητα που σας έκανε να αισθανθείτε άνετα. Βγείτε με τον σύντροφό σας σε ραντεβού, όπως τότε, φλερτάρετέ τον όπως τότε, αισθανθείτε τον όπως τότε. Δεχθείτε ή χαρίστε του ως δώρα, αισθησιακά εσώρουχα ή ερωτικά παιχνίδια που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αναθερμάνετε τον έρωτα σας….

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Όπως και να το κάνουμε, οι ρυθμοί της ζωής μας είναι τρελοί και συχνά δεν ταυτίζονται με τα ωράρια και τις ανάγκες του συντρόφου μας. Αν υπάρχει όμως κοινή διάθεση να στηριχτεί η σχέση και να εξελιχθεί, τότε αυτομάτως όλα τα εμπόδια εξαφανίζονται και βρίσκονται λύσεις. Καταρχάς κάντε εσείς το πρώτο βήμα και αξιοποιείστε τον χρόνο που περνάτε μαζί. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΟΥΣ Η/Υ, ΤΑ ΛΑΠΤΟΠ, ΤΑ ΤΑΜΠΛΕΤ, ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗΣ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. Η αναζήτηση της χαμένης οικειότητας μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους. Αν για να θυμηθείτε το πότε, απλά αγκαλιαστήκατε, χρειαστείτε πάνω από 10 δευτερόλεπτα, τότε ξεκινήστε από το απλό. ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕΙΤΕ-ΣΦΙΞΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Είναι σίγουρο ότι θα έρθετε πιο κοντά όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά και ψυχικά. Φιληθείτε και εκφράστε λεκτικά στον σύντροφό σας την επιθυμία σας να είστε μαζί του. Μην αγνοείτε ότι για να βρείτε την οικειότητα δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει σεξουαλική επαφή. Μπορεί όμως κανείς να σας το στερήσει, αν το επιθυμείτε;;;;;

Και βέβαια όχι. Φορέστε κάτι ανάλαφρο, προσφέρετε στον σύντροφό σας ή δεχθείτε ένα αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια, απαλλαχτείτε από τα ρούχα σας ή φορέστε στολές που σας ιντριγκάρουν, χρησιμοποιείστε ερωτικά βοηθήματα και παιχνίδια που θα σας απογειώσουν, κάντε έρωτα και κάντε αξέχαστες τις στιγμές. Η επιθυμία για επανάληψη τέτοιων στιγμών είναι δεδομένη .

Tagged

Leave a Reply