Στοματικό Σεξ: Αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Στοματικό Σεξ Αυτό που θέλουν οι γυναίκες
Στοματικό Σεξ Αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Παιδιά, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα: ως αντρικό φύλο, είμαστε γενικά πολύ κακοί στο στοματικό σεξ. Δεν είναι όμως μόνο η άγνοιά μας, είναι ο πολιτισμό μας που μας διδάσκει για το σεξ, είτε στο σχολείο, στην τηλεόραση ή στις ταινίες, τα περιοδικά ή βλέποντας πορνό, το οποίο δεν είναι ενδιαφέρεται για την ευχαρίστηση των γυναικών. Θέλετε να δώσετε εκπληκτικό στοματικό σεξ που κάνει τις γυναίκες να κλαίνε για περισσότερο, επειδή είστε ένας εξαιρετικός τύπος που νοιάζεται. Ευτυχώς για σας, που έχω την υποστήριξή σας. Έχω κάνει την έρευνά μου  και ρωτήθηκαν γυναίκες  τι πραγματικά θέλουν απο τους άνδρες να γνωρίζουν όταν πάνε κάτω.

Κανείς δεν συμπαθεί ένα λιποτάκτη

“Το χειρότερο είναι όταν τα παρατάνε μετά από λίγα λεπτά … κάθε κορίτσι αξίζει μια ευτυχής κατάληξη.

Πρωτα απο ολα! Με το πασο σας. Η ερώτηση πόσο καιρό θα πρέπει να είστε εκεί κάτω δεν έχει απάντηση –  ουσιαστικά είναι μόνο μέχρι να νιώσεται οτι είναι αρκετό. Και αν αισθάνεται η σύντροφό σας υπό πίεση για να έρθει σε οργασμό, θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα η διαδικασία να διαρκέσει περισσότερο. Γι ‘αυτό μην βιάζεστε – πείτε της να πάρει ωραία και άνετη και στάση,  και πάνω απ’ όλα χαλαρή.

Απαλλαγείτε από τα σεντόνια

“Αν είσαστε πολύ απασχολημένοι και ανησυχείτε γιατί ιδρώνεται γιατί είναι πολύ ζεστά κάτω από τα σεντόνια, δεν θα χαλαρώσετε ποτέ.

Σοβαρά, αν είσται πολύ ώρα κάτω απο τα σκεπάσματα θα αρχίσετε να ιδρώνετε . Τουλάχιστον σηκώστε τα αρκετά ώστε να δημιουργήσετε φρέσκο αέρα ή πετάξτε τα απο επάνο σας.

Δουλέψτε το εκεί κάτω

“Χαιδέψτε μας στο ΠΡΙΝ ξεκινήσετε να μας γλύφεται. Αν έχουμε “φτιαχτεί” πριν ξεκινήσετε, θα  μας πάρει το ήμισυ του χρόνου για να φτάσουμε σε έντονο οργασμό.

Πολλοί άνθρωποι βλέπουν το στοματικό σεξ ως ερωτικό παιχνίδι, αλλά μπορεί να είναι η κυρίος πράξη για να έρθεις σε οργασμό. Χαϊδεύοντας μέχρι τα πόδια και τους μηρούς της δουλέψτε με τον τρόπο σας προς τα κάτω, ξεκινώντας με φιλιά στα χείλη, στο λαιμό, στήθος και μετά σταματήστε εκεί που νομίζεται καλύτερα

Διαδώστε το

“Στοματικό σεξ είναι πολύ οικεία πράξει και μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο. Αν αυτός είναι άνετα, αν και εσείς είστε άνετα – είναι τόσο απλό.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, είναι ο πόνος στον αυχένα. Ανάλογα με τι στάση έχετε πάρει μπορεί να ασκήσει πίεση στο λαιμό και τους ώμους σας.

Δεν λέω ότι θα πρέπει να έχετε κάνει προθέρμανση πριν πάτε κάτω, αλλά αν, για παράδειγμα, έχετε μόλις ξυπνήσει και ξεκινήσετε το πρωινό σας με στοματικό σέξ υπάρχει μια πιθανότητα να πιαστείτε.

Αν η σύντροφό σας είναι ξαπλωμένη ανάσκελα, ένα ή δύο μαξιλάρια από το κάτω μέρος της πλάτης της  θα τη στηρίξουν άνετα και εσείς δεν θα χρειαστεί να σκύψετε πολύ το κεφάλι σας ώστε να πιαστείτε.

Φαντασία – Πάρτε διαφορετικές στάσεις

“Ενας άντρας με πήγε στο γκαράζ του σπιτιού του, με πήρε, με έβαλε να καθίσω στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του με το κεφάλι μου να είναι προς το πίσω παράθυρο. Με έσπρωξε τα πόδια μου πέρα και μπήκε μέσα μου. Τόσο καυτό.

Το lie-on-the-back είναι ουσιαστικά μόνο η ιεραποστολική στάση του στοματικού σεξ – υπάρχουν πολύ περισσότερα που μπορείτε να δοκιμάσετε αν δεν λειτουργεί αυτη η στάση για σας.  Πάτε  στο κρεβάτι ή καναπέ ή καρέκλα ή οτιδήποτε άλλο και γονατίσετε μπροστά. Γονατίστε στα τέσσερα και δοκιμάσετε το doggy style – γίνετε δημιουργικοί και δείτε τι λειτουργεί για εσάς.

Ξαπλώστε ανάσκελα χωρίς μαξιλάρια (θα πρέπει να είναι αρκετά οριζόντια), και βάλτε τη να γονατίσει με τα πόδια της σε κάθε πλευρά του προσώπου σας. Δεν έχει σημασία με ποιο τρόπο κάθεται (εαν σας βλέπει ή σας έχει πλάτη) αλλά είναι η ιδανική στάση για το 69.

Χρησιμοπιείστε διπλή μέθοδο

“Μου αρέσει πολύ όταν ο σύντροφός μου χρησιμοποιεί ένα vibe μέσα μου, ενώ ο ίδιος επικεντρώνεται να γλείφει τη κλειτορίδα μου. Αίσθηση ανεπανάληπτη, προσθέτει περισσότερες αισθήσεις και σε φέρνει σε οργασμό κάθε φορά.

Έχετε μόνο μία γλώσσα, οπότε υπάρχουν μόνο τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε χωρίς λίγη βοήθεια. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να λειτουργήσει το G-spot της συντρόφου σας, ενώ η γλώσσα σας χρειάζεται πολύ προσοχή στην κλειτορίδα της για έναν έντονο οργασμό.

Δεν μου αρέσει το στοματικο σεξ.

“Ειλικρινά, αυτοί που «δεν πάνε κάτω» είναι απλά ανώριμοι ή εξωφρενικά άπειροι. Στοματικό δεν είναι μονόδρομος!

Εμείς μάλλον πρέπει να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι κάποια άτομα απλά δεν θέλουν να κάνουν στοματικό σεξ. Είμαι 100%  αντίθετη με ανθρώπους  που πιέζουν να εκτελούν σεξουαλικές πράξεις.  Οταν κάποιος δεν είναι 100% σίγουρος οτι θέλει να παει προς τα κάτω με, έχω την εντύπωση ότι δεν το κάνει ως επί το πλείστον οφείλεται είτε σε τεμπελιά ή κάποια  αποστροφή προς τη γεύση ή την ηβική τρίχα .

Αν υπάρχει κάτι που σας κάνει να αισθάνεσται άβολα, τότε αυτό είναι μια χαρά. Αν δεν σας ευχαριστεί  η γεύση ή και οσμή μάλλον χρειάζεσται μια επίσκεψη στο γιατρό  διαφορετικά απλά να το ξεπεράσεις.

 

Leave a Reply