Τα πράγματα που πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε ένα ερωτικό παιχνίδι

Είτε πρόκειται να χρησημοποιείσετε για πρώτη φορά ένα ερωτικό παιχνίδι ή είναι το δέκατοπέμπτο , μερικές φορές η σωστή επιλογή για το τέλειο παιχνίδι του σεξ είναι λίγο εκφοβιστικό. Ανεξάρτητα από το φύλο, πολλοί άνθρωποι μπορεί να μπερδευτούνε με την τεράστια επιλογή εκεί έξω, και η γνώση πώς να περιορίσετε την αναζήτησή σας μπορεί να είναι δύσκολη. Ωστόσο, πριν αποφασίσετε πιο προιόν θα βάλετε στο καλάθι σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή

Ποιος το χρησιμοποιεί;

MENISCUS RECHARGEABLE VIBEΑυτός ο δονητής είναι για εσάς, ή έκπληξη για τον εραστή σας; Σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε μόνοι σας, ή με  τον σύντροφο σας; Θέτοντας υπόψιν για πιο σκοπό θα χρησιμοποιειθεί ο δονητής έχει μεγάλο αντίκτυπο στην τελική επιλογή σας.

Αν το πάρετε για να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει μια απόφαση που είστε σίγουρες οτι θα το απολαύσει, όχι κάτι που πρέπει νο τον δείξετε πως χρησιμοποιείται. Για παράδειγμα, εάν ξέρετε ότι ο σύντροφός σας δεν είναι οπαδός του πρωκτικού παιχνιδιού, αλλά απολαμβάνει τους έντονους οργασμικούς κραδασμούς, αποστασιοποιηθείται από τα πρωκτικά παιχνίδια και αγοράστε τα δαχτυλίδια πέους .

Για παιχνίδια που χρειάζονται δύο άτομα, δηλαδή εσείς μαζί με τον σύντροφό σας ταυτοχρόνως, η ευκολότερη επιλογή είναι να επιλέξετε κάτι μικρότερο που δεν θα σας εμποδίσει πολύ κατά τη διάρκεια του σεξ, ή ακόμα και κάτι που να έχει τηλεχειριστήριο ώστε ο ένας από σας να μπορεί να ελέγξει το παιχνίδι με, ενώ ο άλλος να το χρησιμοποιεί.

Τι ψάχνετε να βρείτε;

Σίγουρα ψάχνετε για πρωκτική διέγερση; Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα σε ένα Butt Plug  και  και Jiggle Balls.

Επίσης, αν γνωρίζετε ότι προτιμάτε διέγερση της κλειτορίδας, ένας μακρύς δονητής είναι απίθανο να χτυπήσει τα σημεία που ζητάτε. Σκεφτείτε τι ψάχνετε, το είδος της διέγερσης που ξέρετε ότι λειτουργεί καλύτερα για σας, και μην φοβάστε αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο να ρίξετε μια ματιά στις συστάσεις μας για επιπλέον πληροφορίες.

Τι μέγεθος είναι;

Dildo Sex toyΟσο εμφανές μπορεί να είναι, θα εκπλαγείτε από τον αριθμό των ανθρώπων που δεν λαμβάνουν  υπόψη το μέγεθος όταν πρόκειται να πάρουν ένα δονητή.

Αν είναι η πρώτη σας φορά που ασχολείσται με ερωτικά παιχνίδια, ελέγξτε τις διαστάσεις του προϊόντος  και δείτε αν μπορείτε να βρείτε κάτι στο σπίτι σας περίπου τις ίδιες διαστάσεις ώστε να μπορείτε να έχετε την εικόνα του μεγέθους.

Αν είστε έμπειρος με τους δονητές, δοκιμάστε να συγκρίνετε το μέγεθος του δονητή με ένα από τα υπάρχοντα παιχνίδια σας για να βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος είναι ικανοποιητικό.

Να θυμάστε πάντα, οτι θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε πάντα αργά, και να βάζετε αρκετό λιπαντικό για να μπορείτε να παίζεται άνετα και ευχάριστα.

Απο τι είναι κατασκευασμένα;

Μερικές φορές, είναι εύκολο να ξεχάσετε να ελέγξετε το υλικό του προιόντος ή το κοιτάτε με μια βιαστική ματιά, αλλά μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά: όχι μόνο για το πώς το χρησιμοποιείτε αλλά και τις αισθήσεις που σας προσφέρει, ποιά λιπαντικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με αυτό, ακόμα και το πώς μπορείτε να  το αποθηκεύετε με ασφάλεια χωρίς να προκληθεί ζημιά.

Για παράδειγμα, αν και η σιλικόνη είναι πιο ήπια και πιο καλά υλικά από πλαστικό ABS, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με λιπαντικά που περιέχουν επίσης σιλικόνη, οπότε βεβαιωθείτε ότι το  λιπαντικό που θα χρησιμοποιείσετε έχει βάση το νερό.

Θυμηθείτε, επίσης, ότι το γυαλί, είναι πιο σληρό που μπορεί να κάνει ευκολότερη την εισαγωγή, αλλά για πρωτάρηδες μπορεί να είναι λίγο άβολο.  Δείτε τον οδηγός μας για  Sex Toy Υλικά για περισσότερες πληροφορίες.

Πώς να το αποθηκεύσετε;

Παρά το γεγονός ότι όλα τα υλικά για τους δονητές ελέγχονται αυστηρά για να βεβαιωθούμε ότι είναι ασφαλή στο σώμα, διαφορετικά υλικά μπορούν να αντιδράσουν αρνητικά όταν τα αφήσετε το ένα δίπλα από το άλλο.

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα παιχνίδια που είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη, καουτσούκ, πλαστικό ζελέ, ή άλλα υλικά, τα αποθηκεύετε μα τέτοιο τρόπο ώστε να μήν ακουμπάνε σε σακούλα ή πανάκι σατέν  ή ακόμη να είναι τυλιγμένα σε μια απλή κάλτσα.

 

 

Leave a Reply