Τα 4 καλύτερα παιχνίδια που δεν πρέπει να λείπουν από το συρτάρι σας

Τα 4 καλύτερα  παιχνίδια που δεν πρέπει να λείπουν από το συρτάρι σας

Τα 4 καλύτερα παιχνίδια που δεν πρέπει να λείπουν από το συρτάρι σας

Όταν η Κάρυ της σειράς “Sex and the city” είπε στη Μιράντα ότι “δεν είναι δυνατόν να αντικαταστήσουμε έναν άνδρα με μια συσκευή με μπαταρίες” η απάντηση της Μιράντα ήταν “το λες αυτό επειδή δεν έχεις δοκιμάσει το κουνελάκι”
Ενας δονητής σαφώς δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν άντρα, αλλά σπάει την μονοτονία μέσα στο ζευγάρι. Οι γυναίκες ντρέπονται να παραδεχτούν ότι χρησιμοποιούν δονητή και από την άλλη οι άντρες φοβούνται στην ιδέα σύγκρισης του μορίου τους με το μέγεθος του δονητή.
Όσοι από εσάς είστε τολμηροί και ψάχνετε να βρείτε το κατάλληλο εργαλείο να πειραματιστείτε είτε είστε μόνη σας είτε με παρέα σας εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές για τα ερωτικά παιχνίδια.

GLASS

Τα 4 καλύτερα  παιχνίδια που δεν πρέπει να λείπουν από το συρτάρι σαςΤο GLASS VIBRATOR είναι το απόλυτο ερωτικό βοήθημα κατασκευασμένο από υποαλλεργικό γυαλί. Είναι ασφαλές για το δέρμα και μπορείτε να το ζεσταίνετε στο ζεστό νερό ή να το κρυώνετε στο κρύο νερό ανάλογα με την προτίμησή σας. Το treatforu  έχει διάφορα διαθέσιμα ερωτικά παιχνίδια από γυαλί.

BULLET SERIES

10 SPEED PLUM FLOWER BULLETΤα “δονούμενα αυγά” 10 SPEED PLUM FLOWER BULLET είναι καταπληκτικά γιατί μπορείς να τα χρησιμοποιείς είτε μόνη σου είτε με τον σύντροφό σου. Οι 10 προγραμματισμένες ρυθμίσεις δόνησης, είναι σχεδιασμένες να ικανοποιούν όλους ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Μπορείτε να το βάλετε στο εσώρουχό σας και να κουβαλάτε το μυστικό μαζί σας με το να ελέγχετε εσείς το τηλεχειριστήριο ή αφήστε τον σύντροφό σας να σας θέσει σε διάθεση.

LUBRICANT

LUBRICANTΑισθησιακό μασάζ είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να φτιάξετε τη διάθεσή σας αλλά και του συντρόφου σας. DUREX LOVERS CONNECT PLEASURE GEL FOR HIM AND FOR HER είναι το ιδανικό λιπαντικό και για τους δύο καθώς θα φέρει τον ερωτισμό στην κορύφωσή του.

MASSAGE LIQUID STRAWBERRY WARMUP το έλαιο με άρωμα φράουλας θα σας φέρει πιο κοντά. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και θα σας βοηθήσει να φέρεται το ερωτικό μασάζ σε άλλο επίπεδο.

SEXY GAMES

SEXY GAMESΤα προκαταρκτικά παιχνίδια δεν περιορίζονται μόνο στο να ακουμπάς και να παίζεις με τον άλλο. Πρόκειται για παιχνίδια που σε φέρουν στη σωστή ερωτική, ποθητή και ευχάριστη διάθεση. KIT CARNIVAL PARTY  είναι το κουτί που τα περιέχει όλα και για τους δύο. Έχει τα κατάλληλα παιχνίδια με πολύ εύκολη χρήση.

Leave a Reply