ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ?

ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ?

ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ

ΤΟΥ ΑΡΕΣΩ?

Οι άνθρωποι έχουν φλερτάρει, βγει σε ραντεβού, έχουν κάνει one-night stand επάνω από αιώνες Ωστόσο, υπάρχει πάντα μια στιγμή όταν αναρωτιόμαστε νευρικά: «Μήπως δεν του αρέσω;» Λόγω αμηχανίας και φόβο της απόρριψης, πολλοί από εμάς αποφεύγουμε να κάνουμε την πρώτη κίνηση.  Αν συνεχίσετε να αντιδράτε έτσι, τότε οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων εύκολα μπορεί να εξαφανιστούν , που κανένας μας δεν το θέλει! Αναζητήστε αυτά τα δέκα σημάδια  να δείτε εάν σας θέλει και θα μάθετε γρήγορα αν έχετε τον  Mark Darcy   ή Daniel Cleaver στα χέρια σας.

Είναι αυτός που ξεκινάει την συζήτηση

 Μπορεί να είναι μόνο μια απλή χειρονομία, αλλά μην υποτιμάτε τη σημασία της έναρξης μιας συνομιλίας. Δεν μιλάμε για το «έχω καύλες, έλα εδώ»  , εννοούμε όταν σε ρωτάει για την ημέρα σας ή σας λέει μια αστεία ιστορία. Είτε πρόκειται αυτοπροσώπως, ή από το τηλέφωνο ή online, ή οποιοδήποτε τρόπο επιλέγει να σας μιλήσει.

Είσαι στο μυαλό του

happy couple

Η κίνηση που θα κάνει να τραβήξει την προσοχή σας  μπορεί να είναι τόσο μικρή όσο να σας στείλει ένα sms, επειδή δεν μπορεί να περιμένει για να σας το πεί από κοντά ή τόσο μεγάλη όσο να σας αγοράσει ένα δώρο για να σας ευχαριστήσει και να σας εντυπωσιάσει. Δεν θα έκανε τον κόπο να προσφερθεί, εάν δεν πίστευε ότι το αξίζετε. Το ότι σε σκέφτεται όλη την ημέρα είναι μια σαφή ένδειξη το πόσο πολλά σημαίνεται για αυτόν.

Τα ενδιαφέροντά σας είναι και δικά του ενδιαφέροντα (ακόμη όταν σίγουρα δεν είναι)

 Όλοι ελπίζουμε να ανακαλύψουμε ότι έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και αμέσως μετά να αρχίσουμε να δημιουργούμε μια λίστα με ονόματα μωρών. Η πραγματική δοκιμασία, ωστόσο, έρχεται όταν μιλάμε για κάτι εντελώς άγνωστο για αυτόν.  Όλοι έχουμε βρεθεί σ ’αυτή τη θέση: μισή ώρα στη συζήτηση και δεν έχει καταλάβει για το τι μιλάμε, τα μάτια του αρχίζουν να θαμπώνουν και να  χασμουριέται. Άν, παρά την φλυαρία μας, συνεχίζει να δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον, είστε νικητής

Δεν έχουν να κάνουν τα πάντα με αυτόν.

Η εμμονή για τον εαυτό του είναι απωθητική και δίνει λίγο υπόσχεση για μια σχέση. Αυτός πρέπει να δείχνει ενδιαφέρον για την ημέρα σας,  τι σας αρέσει και δεν σας αρέσει και να απολαύσετε ό, τι έχετε να πείτε. Αν η συζήτηση γίνεται λίγο μονόπλευρη, κρατήστε ένα μάτι στην πόρτα.

Δεν παίζει παιχνίδια με το μυαλό.

Εκτός αν είναι στη μέση του πουθενά χωρίς τηλέφωνο, internet  δεν θα πρέπει να περνάνε ημέρες χωρίς να μιλάτε μετά από ένα ραντεβού. Ο κανόνας των τριών ημερών έχει τελειώσει, έτσι ώστε να αναγνωρίζετε όταν παίζει παιχνίδια: είναι ζεστός ή κρύος μαζί σας;  Αξίζετε κάτι περισσότερο από αυτή τη συμπεριφορά.

Γλώσσα του σώματος

Η γλώσσα του σώματος είναι το τέλειο εργαλείο για να καταλάβετε τι συμβαίνει στο μυαλό του. Αν σας δίνει πλήρη χαμόγελο που δείχνει τα δόντια του, τότε αισθάνεται άνετα και πραγματικά ο ίδιος απολαμβάνει τη ζωή μαζί σου. Η επαφή ματιών είναι κλειδί αλλά προσέξτε πώς κοιτάει τα χείλη σας,  καθώς αυτό μπορεί να σας ενδυκνύει ότι θέλει να σας φιλήσει. Τέλος, ένα απαλό άγγιγμα στο χέρι ή το γόνατο σας, δείχνει να θέλει την πλήρη προσοχή σας,

Τον ενδιαφέρει  το δικό σας καλό, κακό και άσχημο

Είναι εύκολο να απολαύσετε την συντροφιά κάποιου όταν είναι ευχάριστοι και σας φλερτάρουν. Το μεγαλύτερο σημάδι το ότι του αρέσετε είναι όταν έχετε άσχημη ψυχολογία ή κάτι κακό σας συμβαίνει και είναι δίπλα σας να σας συμπαρασταθεί . Θέλοντας να είναι εκεί να σας υποστηρίξει, είστε κάτι παραπάνω από ένα απλό φλέρτ.

Σας εμπιστεύεται με προσωπικά του θέματα.

couple-speaking

Ενώ δεν υποστηρίζουμε να τον πιέζεται να σας βγάλει το εσώψυχά του και τα πιο σκοτεινά μυστικά, αλλά όταν σας μιλάει για τον εαυτό του είναι ένα μεγάλο βήμα. Πρέπει να αισθάνεται άνετα όταν συμβαίνει αυτό και δείχνει όχι μόνο ότι σας εμπιστεύεται, αλλά ότι θέλει να γνωρίζετε περισσότερα για αυτόν. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να δείχνεται καλή, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε υποστηρικτική και καλή ακροάτρια.

Συναντήσατε τους φίλους του και την οικογένεια του

Όταν σας συστήνει στους ανθρώπους που είναι πολύ κοντά σε αυτόν μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά είναι και ένδειξη για το πού βαδίζει  η σχέση σας. Αυτός είναι υπερήφανος πού είναι μαζί σας και θέλει όλοι να γνωρίζουν την ύπαρξή σας. Αν λένε «Έχω ακούσει πολλά για σένα» ή να σας ρωτήσουν για κάτι που εσείς του είπατε, ξέρετε ότι αυτός έχει μιλήσει για σας ακριβώς όπως εσείς έχετε  μιλήσει γι ' αυτόν

Είμαστε μαζί

Το μεγαλύτερο σημάδι ότι του αρέσετε και σας θέλει: Λέει στον κόσμο ότι είστε μαζί. Η κίνηση να δείξει δημόσια τη σχέση σας είναι ένα τεράστιο σημάδι ότι αυτός  σας θέλει και είναι ενθουσιασμένος για να το ξέρουν όλοι.

Το πιο σημαντικό πράγμα να θυμάστε είναι ανταπόδοση. Μην βολεύεστε στις δικές του κινήσεις μόνο και μόνο επειδή σας δείχνει ότι νοιάζεται και ενδιαφέρεται.  Πρέπει να δείχνεται και εσείς ότι του αρέσετε πάρα πολύ και να ανταποδίδεται τα ίδια σήματα

Leave a Reply