ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΞΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ

Better sex

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΞΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΞΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και φέρνουν μαζί τους διάθεση για χαρά και ευτυχία. Ευκαιρία για εσάς και τον σύντροφό σας να αφήσετε πίσω σας τις στιγμές πίεσης και μονότονης καθημερινότητας και να περάσετε μαζί στιγμές που θα σας δώσουν αυτό που πραγματικά επιθυμείτε και θα σας μείνουν αξέχαστες. Βρείτε το χρόνο και την ερωτική στάση που σας ταιριάζει και σας ικανοποιεί και κορυφώστε τις αισθήσεις σας.

Ντυθείτε όσο πιο προκλητικά μπορείτε επιλέγοντας από την μεγάλη γκάμα των εσωρούχων μας και των ρούχων μας. Μοναδική ευκαιρία να ντυθείτε Αγιοβασιλίτσα ή ο σύντροφός σας Αγιος Βασίλης και να εκπληρώσετε τις πιο κρυφές επιθυμίες σας. Στοχεύστε όχι μόνο στον ερεθισμό του συντρόφου σας αλλά και στον δικό σας, φορώντας εσώρουχα και ρούχα τύπου easy access .Υποδυθείτε ρόλους που πάντα επιθυμούσατε να παίξετε και ζήστε πρωτόγνωρες εμπειρίες.

Γδυθείτε προκλητικά και αισθησιακά και στη συνέχεια γδύστε τον σύντροφό σας. Μπείτε και οι δυο στο μπάνιο και απολαύστε ένα αισθησιακό αφρόλουτρο.

Αυξήστε την ένταση χρησιμοποιώντας αισθησιακές χειροπέδες, sex toys και λιπαντικά για να εμπλουτίσετε την ερωτική σας διάθεση και να φτάσετε την ερωτική ικανοποίηση στα κόκκινα....

Αναζητήστε τον οργασμό μέσα από το παιχνίδι των sex toys ή μέσω της ερωτικής στάσης που πάντα επιθυμούσατε αλλά μέχρι τώρα δεν τολμήσατε. Κάντε στον εαυτό σας και στον σύντροφό σας το δώρο των Χριστουγέννων που θα σόκαρε τον Αγιο Βασίλη και που μόνο εσείς μπορείτε να προσφέρετε..... 

Επιλέξτε μια ερωτική στάση που σας ταιριάζει.

Ενδεικτικά σας προτείνουμε την πικάντικη στάση doggy style.

Πέστε στα τέσσερα επάνω στο κρεβάτι ή ξαπλώστε μπρούμυτα στο κρεβάτι τοποθετώντας ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά σας χαμηλά για να ανασηκώνονται τα οπίσθιά σας ή ξαπλώστε μπρούμυτα στο γραφείο, αφήνοντας τα πόδια σας κάτω ή σταθείτε όρθιες ακουμπώντας με τις παλάμες σας στον τοίχο ,ανοίξτε τα πόδια σας για καλύτερη διείσδυση και αφεθείτε στις ορέξεις του συντρόφου σας που όντας πίσω σας θα σας προκαλεί στιγμές απόλαυσης και ικανοποίησης.

Επίσης αν διαθέτετε την κατάλληλη ευλυγισία δοκιμάστε την στάση G-Whiz.

Η στάση αυτή, μοιάζει αρκετά με την ιεραποστολική αλλά την ξεπερνά. Ξαπλώστε στο κρεβάτι μπρούμυτα, φέρτε τα γόνατά σας κοντά στο πρόσωπό σας και με τον σύντροφό σας από επάνω να διεισδύει, η ερεθιση του σημείου G είναι απλά παιχνιδάκι. 

Leave a Reply