Χρησιμοποιείστε strapless strap-on για να ενισχύσετε την ερωτική σας εμπειρία και απόλαυση

Strapless triple teaser

Χρησιμοποιείστε strapless strap-on για να ενισχύσετε την ερωτική σας εμπειρία και απόλαυση

Είναι γεγονός όταν βλέπετε για πρώτη φορα strapless strap-on, είστε γεμάτοι απορία για το συγκεκριμένο βοήθημα πώς θα σας ικανοποιήσει. Αλλά αν είστε άνθρωπος που απολαμβάνει μια πρόκληση και θέλει κάτι διαφορετικό για να παίξει τότε διαβάστε παρακάτω γιατί μπορεί να έχετε μόλις ανακαλύψει ένα νέο θησαυρό και εμείς θα σας δείξουμε πώς να το απολαύσετε.

Κατ ‘αρχάς, τι είναι και ποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει:

Το στράπλες strap-on είναι ένα παιχνίδι του σεξ που προσφέρει στα ζευγάρια μια εναλλακτική λύση για τη χρήση ενός strap-on με λουρί και δονητή κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής. Σχεδιασμένα για να φοριούνται από γυναίκα το οποίο εφαρμόζει μέσα στο κόλπο το οποίο είναι πιο βολβοειδής για να μην γλιστραει εξω. Δονητές στράπλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από λεσβίες εραστές που θέλουν να απολαύσουν την ταυτόχρονη διέγερση και οι γυναίκες που απολαμβάνουν πρόσδεση των ανδρών.

Δεν ειναι δυνατόν το στράπλες strap-on να τοποθετηθεί απο άντρα, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να απολαύσει τη διείσδυση.

Anatomy of a strapless strap-on 

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους τα ζευγάρια μπορεί να προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα στράπλες strap-on.

Πρώτον ξεχάστε ιμάντες καθώς μπορείτε να πάτε κατ ‘ευθείαν να παίξετε . Απλά βάλτε λιπαντικό και ξεκινήστε τοπαιχνίδι.

Παρέχει ταυτόχρονη χαρά και στους δύο, και στο δωρητή και στον δέκτη ώστε να μπορείτε να φτάσετε στο αποκορύφωμα μαζί. Καθώς ο διπλός δονητής θα εξασφαλίσει και στους δύο συντρόφους τη χαρά της ικανοποίησης και διέγερσης και πάνω απ’όλα του απόλυτου οργασμού.

Leave a Reply