3 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ SEX TOY

VIBRATORS ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

3 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ SEX TOY

Εαν διαβάζετε αυτό, είστε αναμφισβήτητα εξοικειωμένοι με τα βασικά sex toys, το οποίο είναι πάρα πολύ καλό. Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ήδη ένα ή δύο αγαπημένα κομμάτια…πολύ πιθανόν να είναι κρυμμένα σε ένα συρτάρι ή με υπερηφάνεια κάπου στο δωμάτιο για διακόσμηση όπως οι ΓΥΑΛΙΝΟΙ ΔΟΝΗΤΕΣ.

Όποια και αν είναι η κατάστασή σας, είναι πολύ εύκολο να παραμείνετε με τα ήδη υπάρχοντα sex toys και να μην δοκιμάσετε κανένα καινούριο.

Θα αναρωτιέστε βέβαια, αν αυτά λειτουργούν και απολαμβάνουμε το παιχνίδι γιατί να δοκιμάσω κάτι άλλο?

Λοιπόν, γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σας πούμε.

Εδώ είναι οι κορυφαίοι 3 λόγοι για να δοκιμάσετε ένα καινούργιο sex toy!

Λοιπόν, γι’ αυτό είμαστε εδώ για να σας πούμε.

Εδώ είναι οι κορυφαίοι 3 λόγοι για να δοκιμάσετε ένα καινούργιο sex toy!

Ανακαλύψτε καινούργιες ερωτογενείς ζώνες του σώματος

Ερωτογενής ζώνη είναι η περιοχή του σώματος που μπορεί να διεγερθεί και ως αποτέλεσμα να παράγει σεξουαλική ευχαρίστηση. Η ερωτογενής ζώνη διαφέρει από άτομο σε άτομο. Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν το στόμα και τα χείλη ενώ μερικές προτιμούν τις θηλές και τα στήθη και απολαμβάνουν τα breast clip.

Υπάρχουν και πολλές που τις αρέσουν οι κολπικές μπίλιες.

Απολαύστε ένα καινούριο τύπο οργασμού

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι οι οργασμοί διαφέρουν στον τύπο και την ένταση από γυναίκα σε γυναίκα. Η ψυχική και σωματική ικανοποίηση που μας προσφέρει ο οργασμός έχει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία μας.

Ο μόνος τρόπος να εκτιμήσετε τη διαφορά είναι μέσω εμπειρίας. Τα δονούμενα αυγά, είναι πολύ καλά για τον οργασμό της κλειτορίδας, αλλά ο συνδυασμός κλειτορίδας και g-spot δεν επιτυγχάνεται με όλα τα sex toys.

Οι rabbit δονητές έχουν ποικίλες χρήσεις και μπορούν να σας ικανοποιήσουν πλήρως.

Τα vibrating panties είναι εύκολα στη χρήση ακόμα και όταν πας για ψώνια.

Αλλάξτε τις συνήθειες στη σχέση σας

Οι ρυθμοί της ζωής, αφήνουν το ζευγάρι εξαντλημένο. O συνδυασμός εργασίας, ανατροφής των παιδιών και νοικοκυριού δεν αφήνει πολλά αποθέματα ενέργειας για ερωτικές αναζητήσεις. Όλοι αυτοί οι παράγοντες, εξηγούν τη μείωση των ερωτικών επαφών όχι όμως και την ανυπαρξία τους.

Να είστε ανοιχτοί και να αναγνωρίζετε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να δοκιμάσετε κάτι καινούριο, έχετε μόνο να κερδίσετε και όχι να χάσετε.

Θυμάστε την πρώτη φορά που βρήκατε το sex toy το οποίο σε εντυπωσίασε και ήθελες να πάρεις? Υπάρχουν τόσα πολλά sex toys έξω τα οποία μπορείτε να απολαύσετε.

 

Leave a Reply