4 τρόποι για να απολαύσετε το Στοματικό Σεξ

Μερικές γυναίκες αποφεύγουν τη λήψη στοματικού σεξ. Ίσως ντρέπονται και αισθάνονται άβολα, ίσως είναι μια προηγούμενη αρνητική εμπειρία που είχαν. Αλλά σας παρακαλώ πρέπει να δώσετε αν όχι πολλές αλλά τουλάχιστον άλλη μια ευκαιρία. Όταν το στοματικό σεξ λειτουργεί, είναι καλό. Εμείς απλά πρέπει να το κάνουμε να λειτουργήσει σωστά

Δεν έχει σημασία ποιος πάει κάτω, ο στόχος είναι να καταστεί όσο πιο ευχάριστο και απολαυστικό γίνεται. Αλλά δεδομένου ότι σχεδόν κανείς δεν μιλάει γι ‘αυτό, είναι δύσκολο να ανακαλύψετε τι πρέπει να κάνετε για να σας ξετρελάνει…

1. Μιλήστε με τον/την σύντροφό σας

Πολλά ζευγάρια νομίζουν οτι αν αρχίσουν να μιλάνε την ώρα του στοματικού έρωτα, ο σύντροφός που εχει επιφορτιστεί το….εργο, θα ξενερώσει. Αυτό δεν ισχύει.Ο στοματικος ερωτας είναι και αυτός ενας τρόπος εκφρασης και αγάπης, συνεπώς για να τον απολαύσετε και οι δυο,χρειάζεται να ξέρει ο/η σύντροφός σας πως θα σας προσφέρει την ηδονή. Εκφραστείτε,τονίζοντας και υποδεικνύοντας το σημείο του σώματος σας που πρέπει να επικεντρωθεί, υποδείξτε την ένταση και τον τρόπο της επαφής. Προτείνετε τί να κάνει με τη γλώσσα ή τα δάχτυλά του. “Λίγο πιο αριστερά”, “πιο μαλακά” ή “πιο γρήγορα”. Να είστε σίγουρες οτι και ο ίδιος θα το απολαύσει, γιατι με τον τρόπο αυτό θα γνωρίσει τον τρόπο που σας φτιάχνει και σας απογειώνει.

2. Στοματικός έρωτας είναι υπέροχη προθέρμανση.

Μην ανησυχείτε αν δεν τελειώσετε. Απλά ενισχύει την όλη εμπειρία, γι’ αυτό ονομάζεται ερωτικό παιχνίδι. Πάρε την πρωτοβουλία στα χέρια σου και μην περιμένεις τον σύντροφό σου να κάνει την αρχή. Ξεκίνα όταν δεν το περιμένει, όπως όταν ξυρίζεται ή όταν μαγείρεύει…. απλά θα τον ξετρελάνεις.

3. Μπορεί να νομίζετε οτι ο κόλπο σας έχει δυσοσμία και είναι παράξενος.

Δυστυχώς πολλές γυναίκες αγχώνονται για τη μυρωδιά ή τη γεύση του αιδοίο τους, το οποίο τους δημιουργεί μεγάλο άγχος και δεν μπορούν να χαλαρώσουν. Κάνετε λάθος, τα αγόρια νομίζουν οτι είναι το πιο υπέροχο πράγμα στο κόσμο αρκεί να το διατηρείτε καθαρό.
Ναι, ο κόλπος μυρίζει, αλλά με καλό τρόπο που ξετρελένει τους άντρες και δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε. Ο στοματικός έρωτας μπορεί να γίνει μια απολαυστική εμπειρία αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό και να μην σας απασχολεί τίποτα. Απλα αφήστε το παιχνίδι να ξεκινήσει.

4. Η στάση 69

Είναι η πιο απολαυστική στάση καθώς υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο πιο ευαίσθητα σημεία σου. Αυτή η στάση δεν περιλαμβάνει διείσδυση αλλά διεγείρει αμοιβαία ο ένας τον άλλον και δημιουργεί πρόκληση και στους δύο να φτάσουν σε οργασμό.

69 εξήντα εννέα

 

Διαβάστε περισσότερα για το στοματικό σεξ στο Blog μας

1 thought on “4 τρόποι για να απολαύσετε το Στοματικό Σεξ

  1. […] Ο στοματικός έρωτας πάντα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιχνίδια του σέξ. Σέξ δεν σημαίνει ότι πάντα πρέπει να έρθετε σε οργασμό μέσω της συνουσίας, μπορείτε να το πετύχετε μέσω στοματικού έρωτα και από τις δύο πλευρές. […]

Leave a Reply