4 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

4 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

 erotic-fruit"Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από το άγχος,την έντονη πίεση, την μοναξιά και τους συχνά αβάσταχτους ρυθμούς ζωής….."  Ε ΚΑΙ;;;;;;

Στο χέρι μας είναι (και όταν λεμε στο χέρι μας, κυριολεκτούμε) να αλλάξουμε την διάθεσή μας, προσφέροντας στον εαυτό μας ικανοποίηση και απόλαυση, έστω και αν δεν έχουμε τον σύντροφό μας ,να μας την προσφέρει .

Με την αυτοϊκανοποίηση «ξεφεύγεις» σωματικά και ψυχικά από τις αγχώδεις καταστάσεις , αποβάλλεις την ένταση και χαλαρώνεις, προσφέροντας στον εαυτό σου ως δώρο,  αυτό που μόνο εσύ ξέρεις πως χρειάζεται  και πώς θα το αποκτήσει. Άγγιξε τον εαυτό σου εκεί που εσυ ξέρεις πως θα σου προσφέρει τη μεγαλύτερη ηδονή και απογειώσου. Η αυτοϊκανοποίηση γεμίζει τον εγκέφαλό μας οξυτοκίνη και ενδορφίνες, που μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Βοηθά ακόμα στο να μάθουμε καλύτερα το σώμα μας και τις ανάγκες του και να βελτιώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή. Είναι σίγουρο πως μετά το τέλος της «πτήσης», οι μαύρες σκέψεις που σε βασάνιζαν και σε στενοχωρούσαν, θα έχουν δώσει πλέον τη θέση τους σε αισθήματα αισιοδοξίας, ηρεμίας και μιας πιο ψύχραιμης σκέψης.

Χρησιμοποίησε πέρα από την φαντασία σου και ένα από τα αισθησιακά-ερωτικά εξαρτήματα της συλλογής μας που θα καλύψουν όλες τις επιθυμίες και ανάγκες σου και θα σε οδηγήσουν εγγυημένα στην απόλαυση ….ριους.


TLC EVE’S VIBRATING PANTIES

TLC EVE VIBRATING PANTIES MLΣέξι κιλοτάκι με δαντέλα, είναι ελαφρύ και έχει 10 λειτουργίες δόνησης και τηλεχειριστήριο που λειτουργεί μέχρι 6 μέτρα μακριά. Είναι άνετο, κομψό και θα σας κρατά χαρούμενη κάθε φορά που θα το φοράτε. 

 COCK RING

cock ringΜαλακό και εύκαμπτο δακτύλιο πέους που φοριέται εύκολα με άνεση, εξαιρετικής ποιότητας και εφαρμογής. Διαθέτει δόνηση και έχει εύχρηστο μηχανισμό λειτουργίας και παύσης Σταματάει τη ροή του αίματος στο πέος με αποτέλεσμα να κρατάει την στύση του μέχρι να το βγάλετε. Θα σας ενθουσιάσει με την αποτελεσματικότητά του στη διάρκεια της στύσης που προσφέρει και είναι ένας καλός τρόπος για να απολαμβάνεται τα ερωτικά παιχνίδια με τον σύντροφό σας..

 12 speed double g-spot

12 SPEED DOUBLE G-SPOTΠολλά σπίτια έχουν λεπτούς τοίχους έτσι ώστε όταν σχεδιάζεται να αυτοϊκανοποιηθείτε ή να παίξετε με τα ερωτικά παιχνίδια, η διακριτικότητα παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι αδύνατον οι γείτονες να ακούσουν το 12 Speed Double G-spot, καθώς είναι σχεδόν αθόρυβο.

Ο συγκεκριμένος δονητής έχει κλασικό σχέδιο με ένα κύριο στόχο και σκοπό και αυτό είναι να σας φέρει σε οργασμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σας απογοητεύσει. Είναι αδιάβροχο που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και στο μπάνιο.

 3 CONNECTED BEADS

3 connected beadsΑν είστε πιο τολμηροί με τον αυνανισμό, τότε 3 Connected beads, είναι το παιχνίδι που χρειάζεστε. Σφήνα με διαδοχικά αυξανόμενη διάμετρο για να σας γεμίσει με ευχαρίστηση. Εύκαμπτο με ολισθηρό υλικό που προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση ακόμα και στους αρχάριους.

Leave a Reply