5 Διασκεδαστικοί τρόποι για να ξεκινήσετε το σεξ

5 Διασκεδαστικοί τρόποι για να ξεκινήσετε το σεξ

5 Διασκεδαστικοί τρόποι για να ξεκινήσετε το σεξ

Φώτα κλειστά. Λίγο αγκαλιά. Μερικά φιλιά. Σεξ.

Φώτα κλειστά. Λίγο αγκαλιά. Μερικά φιλιά. Σεξ.

Φώτα κλειστά. Λίγο αγκαλιά. Μερικά φιλιά. Σεξ.

Φώτα κλειστά. Λίγο αγκαλιά - βλέπετε πού πηγαίνουμε με αυτό;

Εάν το σεξ αρχίζει πάντα με τον ίδιο τρόπο με τον σύντροφό σας τότε η σχέση σας τείνει να είναι αρκετά προβλέψιμη. Η πλήξη είναι κάτι που αντιμετωπίζουμε σε ένα ταξίδι μεγάλης απόστασης με το τρένο, δεν είναι κάτι που πρέπει να βιώνουμε στο υπνοδωμάτιο!

Την επόμενη φορά που θέλετε να ξεφύγετε από τη συνηθισμένη ρουτίνα, δοκιμάστε κάποιον από τους επόμενους 6 τρόπους για να ξεκινήσετε το σεξ και μην ξεχνάτε να έχετε πάντα σαφή συγκατάθεση από το σύντροφό σας, ανεξάρτητα από το αν φαίνεται να ανταποκρίνεται στις προόδους σας.

Κάνετε έναν υπαινιγμό

Αν είναι αλήθεια όταν λένε, οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια! Αν ντρέπεστε να πείτε αυτό που αισθάνεστε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να  αφήσετε ένα λιπαντικό μπουκάλι treatforu Απολαύστε το λιπαντικό με βάση το νερό στο κρεβάτι σας μαζί με το αγαπημένο σας vibe ή dildo. Ο εραστής σας θα καταλάβει αμέσως τι σκέφτεστε.

Αποστολή ενός Sext

Αν υποδηλώνει σέξι χρόνο όταν βρίσκεσαι πρόσωπο με πρόσωπο και σας κάνει να αισθάνεστε πολύ άβολα, γιατί να μην στείλετε ένα κολακευτικό Sext;

Το Sexting δεν είναι μόνο για ζευγάρια που βρίσκονται σε μακρινές αποστάσεις, είναι για όποιον θέλει να κάνει την φαντασίωσή του πραγματικότητα,  χρησιμοποιώντας το γραπτό λόγο.

Εάν δεν είστε βέβαιοι πώς να τον κάνετε να τρελαθεί - έχουμε δημιουργήσει 15 φράσεις Sexting που θα θερμάνουν οποιαδήποτε συζήτηση.

Φροντίστε τους

Πότε ήταν η τελευταία φορά που φρόντισες τον σύντροφό σου με ερωτικό μασαζ;

Η οικειότητα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε το σεξ και να προσφέρετε στο σύντροφό σας ένα τρίψιμο ποδιών ή να τον κάνετε μασάζ  μετά από μια κουραστική μέρα που θα τους βοηθήσει να αφήσουν στην άκρη οποιαδήποτε πίεση.

Όταν αισθανόμαστε την πίεση από την εργασία ή τα μαθήματα, δεν τείνουμε να είμαστε τόσο δεκτικοί στο σεξ όσο θα θέλαμε - οι προσπάθειές σας για περιποίηση θα πρέπει να στοχεύουν να φέρουν κάποια χαλάρωση στη ζωή του αγαπημένου σας προσώπου!

Ντυθείτε να εντυπωσιάσετε

Να αισθάνεστε άνετα γύρω από τον  σύντροφό σας είναι σημαντικό - αλλά αν ψάχνετε για ένα διασκεδαστικό τρόπο για να ξεκινήσετε το σεξ, γιατί να μην ντυθείτε σέξι; Λένε τα ρούχα κάνουν τον άνθρωπο, και εμείς λέμε τα ρούχα κάνουν τον άνδρα ή τη γυναίκα πολύ αισθησιακό/κή!

Τίποτα δεν σκιάζει τις φλόγες της επιθυμίας, ωστόσο αν γνωρίζετε ότι το baby-doll και οι ζαρτιέρες να τους ξετρελαίνουν, γιατί να μην βάλετε ένα ζευγάρι και να τους ρωτήσετε τι σκέφτονται για τη νέα εμφάνισή σας.

Πες μου ότι με θέλεις

Ο εραστής σας ή η ερωμένη σας δεν θέλει να αισθάνεται οτι πάτε σε αυτούς μόνο να τους “εκμεταλλευτείτε ερωτικά”  - θέλουν να αισθάνονται επιθυμητοί! Έτσι εκφράσετε πόσο ελκυστικούς και ποθητούς τους βρίσκετε.

Leave a Reply