ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Επιστροφές
· Τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι εγγυημένα για την άριστη ποιότητα τους.
· Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο και εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με την οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστεί ή παραβιαστεί η συσκευασία τους και θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.
· Για να επιστρέψετε το προϊόν θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6947634944 ή μέσω email στο info@treatforu.gr.
·
· Η διεύθυνση που θα πρέπει να σταλούν πίσω τα προϊόντα είναι Καρδιτσα ΤΘ119, 43100 Καρδιτσα και εντός δεκατεσσάρων (14 ) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με την κούριερ που θα σας υποδείξουμε εμείς.
·
Αντικατάσταση sex toys
· Αλλαγές δεν γίνονται σε κανένα από τα ερωτικά παιχνίδια που έχουν ανοιχτεί και αυτό γίνεται για διασφάλιση των πελατών μας, καθώς είναι αντικείμενα που προορίζονται για αυστηρά προσωπική χρήση.
· Παρακαλούμε να δίνετε μεγάλη προσοχή στις διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά των sex toys που πρόκειται να αγοράσετε. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για παράλειψη ή αδυναμία κατανόησης της περιγραφής του προϊόντος. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση επικοινωνήστε μαζί μας.